Cookie- og Privatlivspolitik
Status: Kommende Alien-film

Status: Kommende Alien-film

Overblik over science fiction-fortsættelserne

Stem op!
89
Stem ned!
0
(reset)

Ridley Scott er i fuld gang med at genbesøge det univers, han selv skabte i sci-fi-gyseren Alien. Den seneste tid er der kommet en del nyt fra produktionen. Vi samler op og ser fremad mod de næste kapitler i filmserien.

Produktionsforløbet
Alien: Covenant skulle egentlig have været en direkte efterfølger til Prometheus, der foregår i samme univers som 1979-klassikeren, men finder sted adskillige år før 'Alien'. Noomi Rapace var planlagt til at gentage sin rolle som arkæologen Shaw, og Michael Fassbender skulle vende tilbage som androiden David.

Produktionsprocessen trak herefter ud, og Ridley Scott skiftede fokus, så den eneste overlevende i efterfølgeren skulle være David. Dermed røg Rapace. 'Prometheus 2' fik samtidig titlen 'Alien: Covenant' (efter kortvarigt at have heddet 'Alien: Paradise Lost'), og Scott udtalte efterfølgende, at han ville instruere to yderligere film som forløbere til 'Alien'. Senest forlyder det, at han blot vil instruere en enkelt film efter 'Covenant'.

Alien: Covenant/20th Century Fox

Rollelisten
I går skrev Deadline, at Noomi Rapace alligevel vender tilbage som Shaw, om end rollens størrelse i filmen endnu er ukendt. Katherine Waterson, hvis karakter hedder Daniels, er den egentlige, nye kvindelige hovedrolle, men derudover ved vi ikke, hvem resten af rollelisten skal spille. De bekræftede skuespillere er:

Katherine Waterston (Daniels)
Michael Fassbender (David)
Noomi Rapace (Shaw)
Billy Crudup
Danny McBride
Demián Bichir
Carmen Ejogo
Jussie Smollett
Amy Seimetz
Callie Hernandez
Alexander England
Benjamin Rigby

Alien: Covenant/20th Century Fox

Plottet
Den officielle plotsynopsis lyder som følger: "Ridley Scott vender med 'Alien: Covenant' tilbage til det univers, han skabte i 'Alien', det andet kapitel i en prequel-trilogi, som begyndte med 'Prometheus' - og som direkte knyttes til Scotts banebrydende science fiction-værk fra 1979. Besætningen på kolonirumskibet Covenant er på vej til en fjern planet i den anden ende af galaksen, da det går op for dem, at hvad de troede var et uudforsket paradis, faktisk er en mørk, farlig verden - hvis eneste beboer er den syntetiske David (Michael Fassbender), der er overlevende fra den fejlslagne Prometheus-ekspedition."

Neill Blomkamp

Flere Alien-film
Ud over Ridley Scotts prequels til 'Alien' er sydafrikanske Neill Blomkamp også i gang med en film i samme univers. District 9-instruktørens værk bliver en efterfølger til James Camerons action-fyldte Aliens fra 1986. Indtil videre er Sigourney Weaver hyret til at gentage rollen som Ellen Ripley, Michael Biehn spiller sandsynligvis igen Hicks, og meget tyder på, at Carrie Henn vender tilbage som Newt. Ud fra de foreløbige koncepttegninger har Blomkamp masser af spændende idéer. Filmen står på IMDb til at udkomme i 2017, men flere medier vil vide, at projektet er blevet sat på standby, indtil Scott er færdig med sine prequels.

Neill Blomkamp

Neill Blomkamp

Neill Blomkamp

Neill Blomkamp

Neill Blomkamp

Neill Blomkamp

Neill Blomkamp

Alien: Covenant får premiere den 3. august 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Benny

overvejer om jeg skal se den :)

Segoyuser/116755

Hvorfor brygge med kaffe på den Serie som er gyselig gode.....synes ikke der skal laves flere kan ikke blive bedre end de som har gået forud!!

Jacob

Der er snak om at den nye hovedperson i 'Alien: Covenant' skulle være mor til Ripley, men med det her store skifte, så undrer jeg mig over hvad 'Prometheus' skulle gøre godt for. Men kommer der tre eller fire prequels? Synes det svinger lidt i de forskellige udmeldinger ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

...der er givet på forhånd, men jeg håber da, at det spiller rigtig meget ind, at Tom Holland er den mest populære Spiderman nogensinde (det ER han

9 timer siden
Kim
Kim

Det er DÆLME godt nok optimistisk at tro, at MK universet NOGENSINDE ville kunne måle sig med MCU !

10 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis et filmunivers skal skabes, så kræver det vel, at film 1 klarer sig rigtig godt?

1 dag siden
Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

2 dage siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

2 dage siden

Aktive debatter