Cookie- og Privatlivspolitik
Skal Nicolas Winding Refn instruere Batgirl?

Skal Nicolas Winding Refn instruere Batgirl?

Neon-flagermusen

Stem op!
84
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren Nicolas Winding Refn kunne godt tænke sig at instruere en film om Batgirl. Det fortæller danskeren til Business Insider.

Refn, der lige nu er biografaktuel med den mørke The Neon Demon, har ikke tidligere instrueret en stor Hollywood-blockbuster, men ifølge den kontroversielle filmskaber er tiden måske moden:

- Jeg nyder bestemt min kreative frihed, men jeg ville elske at lave en af de der store Hollywood-film, der koster en masse penge og har masser af mennesker, der render rundt med mobiltelefoner og hele den galskab... Ved du, hvilken én jeg vil lave? Jeg vil lave Batgirl. Lad os få Warner til at arbejde på den.

Det er ikke første gang, Nicolas Winding Refn har vist interesse i en superheltefilm, og der har været tale om, at han skulle instruere Wonder Woman, men det blev aldrig til noget.

Sidste gang, Batgirl optrådte i en spillefilm, var i Batman & Robin fra 1997, hvor Alicia Silverstone portrætterede Barbara Gordon, der hjalp Nattens ridder med at bekæmpe forbrydere. Filmen blev kritiseret af både anmeldere og publikum, og måske er det derfor, Christopher Nolan helt undgik karakteren, da han instruerede sin Batman-trilogi otte år senere.

Refn kunne med sin mørke, stilsikre tone give et spændende bud på Gotham City, og en oplagt kandidat til at spille Batgirl er Elle Fanning, som spiller hovedrollen i 'The Neon Demon'. Men lad os nu se, om det bliver til noget.

The Neon Demon er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

synes helt klart at refn skal prøve kræfter med de store Hollywood-film, og en superheltefilm ville helt klart passe ham godt. Men jeg synes bare ikke det skal være Batgirl. Dén karakter er ikke en hovevperson, og kan ikke udfylde en hel film. Hun er en sideperson, som MÅSKE kan fungerer i Justice League. Men selv dér er hun meget lidt med. der er andre karakterer som er mere spændende, jeg gerne så få screen-time.
Ift. Refn, så synes jeg det ville være oplagt for ham at instruerer Ghost Rider, Blade eller måske den næste Batman-film? Noget hvor hans mørke stil kan komme til udtryk.

Noget andet spændende, kunne være hvis han lavede de næste film i Underworld-sagaen. Synes de film har været fantastiske indtil videre, men Refn kunne helt klart løfte de et par niveauer op. Tror virkelig at han ville være perfekt til at instruerer verdens sejeste vampyr, Selene, mens jeg har noget mindre tiltro til den uprøvede Anna Foerster, som kun har lavet TV :/

johnny

det lyder som noget han godt kunne have sagt i spøg, hun er nok også mere en hjælper og ikke en hoved person men man ved aldrig. angående hvem der skal spille hende, er der ikke snak om at hun er med i nogle fraklippede scener i Batman v Superman. så mon ikke de bruger den samme person.

Adam Damkjer

Det kunne være fedt hvis DC Comics og Warner Bros. også satsede på de kvindlige superhelte! :) De starter i hvert fald godt ud med Wonder Woman, en som er i min top 5 over superhelte! :D

Det kunne være en fed film, vil jeg tro :)

Jacob

Det lyder som en sjov idé, og i Hollywood kan alt vel ske ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

5 timer siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

5 timer siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

6 timer siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Er virkelig irriteret over, at Kaas og Fares skiftes ud!
Lone

6 timer siden
Vibekeuser/894605
Vibekeuser/894605

Julia Roberts i superform. Baseret på virkelig hændelse der kunne være foregået i dag også.

10 timer siden

Aktive debatter