Cookie- og Privatlivspolitik
Pitch Perfect 3 mister instruktør

Pitch Perfect 3 mister instruktør

- og skifter premieredato

Stem op!
105
Stem ned!
0
(reset)

Elizabeth Banks skal ikke længere instruere Pitch Perfect 3, men vender dog stadig tilbage som producer og i rollen som Gail. Det skriver Variety efter en konference i weekenden. Samtidig er premieren flyttet fra sommer til december 2017.

Pitch Perfect-serien er blevet en guldgrube. De to første film har tilsammen indspillet over 400 mio. dollars, og nu gælder det om at få indspillet en tredje film i serien og dermed fastholde interessen. 

Derfor skal Elizabeth Banks ikke længere instruere den tredje film i serien. Kalenderen er fyldt, da hun både skal spille skurken i den kommende Power Rangers-film og instruere et reboot af Charlie's Angels.

- Det indledende arbejde på 'Pitch Perfect 3' tog længere tid end ventet, og jeg skal instruere en anden film næste sommer. Hvis vi skubbede indspilningerne til efteråret, ville det gå ud over mine forpligtelser som forælder, fortæller den 42-årige skuespiller og instruktør.

Pitch Perfect 3 afventer en ny dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

2 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

2 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

2 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

4 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

5 dage siden

Aktive debatter