Cookie- og Privatlivspolitik
Pitch Perfect 3 mister instruktør

Pitch Perfect 3 mister instruktør

- og skifter premieredato

Stem op!
105
Stem ned!
0
(reset)

Elizabeth Banks skal ikke længere instruere Pitch Perfect 3, men vender dog stadig tilbage som producer og i rollen som Gail. Det skriver Variety efter en konference i weekenden. Samtidig er premieren flyttet fra sommer til december 2017.

Pitch Perfect-serien er blevet en guldgrube. De to første film har tilsammen indspillet over 400 mio. dollars, og nu gælder det om at få indspillet en tredje film i serien og dermed fastholde interessen. 

Derfor skal Elizabeth Banks ikke længere instruere den tredje film i serien. Kalenderen er fyldt, da hun både skal spille skurken i den kommende Power Rangers-film og instruere et reboot af Charlie's Angels.

- Det indledende arbejde på 'Pitch Perfect 3' tog længere tid end ventet, og jeg skal instruere en anden film næste sommer. Hvis vi skubbede indspilningerne til efteråret, ville det gå ud over mine forpligtelser som forælder, fortæller den 42-årige skuespiller og instruktør.

Pitch Perfect 3 afventer en ny dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

1 dag siden
Jetteuser/370563
Jetteuser/370563

Snatch

1 dag siden
Thomas

Så kunne de da have kaldt den Where`s Waldo. (Find Holger)

2 dage siden

Aktive debatter