Cookie- og Privatlivspolitik
Ocean's Eleven med kvinder

Ocean's Eleven med kvinder

Er Cate Blanchett den nye Brad Pitt?

Stem op!
94
Stem ned!
0
(reset)

Den dobbelte Oscar-vinder, Cate Blanchett, er ifølge The Playlist tæt på en rolle i en endnu unavngiven kupfilm af Gary Ross.

Steven Soderbergh producerer filmen, og det giver god mening, idet den beskrives som en kvindelig udgave af Ocean's Eleven - som Soderbergh netop instruerede i 2001.

Hvis Blanchett tilslutter sig projektet, får hun en hovedrolle og skal spille over for Sandra Bullock, som allerede er bekræftet. Filmen er ikke en direkte genindspilning af Oceans-filmene, men Blanchett og Bullock kommer til at spille gamle venner i stil med Brad Pitt og George Clooney.

Som vi tidligere har skrevet, er Jennifer Lawrence også på tale til at medvirke, hvilket giver god mening, da Gary Ross også instruerede Oscar-vinderen i den første Hunger Games-film. Og taget Lawrences proppede kalender i betragtning, er der flere elementer, der skal gå op, før hun kan takke ja.

Cate Blanchett kan næste gang ses i Terrence Malick-dramaet Weightless til januar 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mogens

Det har da intet at gøre med at kvinderne tager over, det er nærmere at de får resterne fra et franchise, så der kan koges suppe på det.

Nej, vis nu de kvindelige skuespiller noget respekt og lav nogle gode film hvor hovedrollen er en kvindelige figur og hvor det ikke bare en gimmick. Her tænker jeg på film som f.eks. The Long Kiss Goodnight, den ville jo ikke kunne være lavet med en mand i hovedrollen.

Mickey

hvor er det bare en dum ide det her. Hvad sker for at man nu begynder at lave remakes af klassikere -nu med kvinder?! er med på at feinisme er stort for tiden, men dette siger jo netop bare, at kvinder ikke kan stå på egne ben i Hollywood, og bliver nødt til at remake film med mænd i stedet :/

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

4 timer siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

5 timer siden
Fiskerjensuser/1146776
Fiskerjensuser/1146776

Dark Waters kommer ud på torsdag

7 timer siden
Reneuser/318893
Reneuser/318893

"En 90'er-film fuckede fuldstændig med Johannes Lassens hjerne".

8 timer siden
Mariauser/558678
Mariauser/558678

Jeg ser i mailen at der står ny trailer til Tenet, så gik stærkt ud fra at traileren var en del af artiklen? Hvorfor er den ikke det?

9 timer siden

Aktive debatter