Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Ocean's-film får titel

Ny Ocean's-film får titel

8 kvinder overtager kup-serien

Stem op!
80
Stem ned!
0
(reset)

Det kommende Ocean's Eleven-spinoff med en kvindelig rollebesætning har fået titlen 'Ocean's Eight'. Det skriver Collider.

Hvis projektet går i de tidligere Ocean's-films fodspor, hvilket er højst sandsynligt, så kan vi forvente os en kupfilm med otte karakterer.

Sandra Bullock er allerede bekræftet til at stå i spidsen for det kvindelige cast i rollen som søster til Danny Ocean, der i de oprindelige Ocean's-film blev spillet af George Clooney.

Ydermere er skuespillerne Cate Blanchett, Jennifer Lawrence, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling og Elizabeth Banks rygtet til at tilslutte sig filmen, men ingen af disse er på nuværende tidspunkt bekræftet.

Ocean's-instruktøren Steven Soderbergh er om bord på projektet som producer, og Gary Ross, manden bag The Hunger Games, skal instruere.

Ocean’s Eight afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ALEX

Min første tanke faldt på, om det så kommer til at foregå før. Ikke fordi den skal pege fingre hele tiden til de originale, og lave "uuh det er en del af de mandlige karakteres fortid, og grunden til de blev som de er".

Men altså som en foregående triologi
8,9,10

Også de originale
11,12,13

Det virker bare meget besynderligt med, at det lige skulle være 8. Men det kan jo også bare være et tilfælde, men det kunne være en sjov mulighed. Dog som sagt skal den fokusere på sin egen historie, og ikke være i den forstand en prequel til de originale.

Den mulige rolleliste (Og Sandra Bullock) ser også ganske fremragende ud. Bare allerede ved Jennifer Lawrence.... Mums, jeg er solgt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Camilla

Kunne ikke være mere enig med denne anmeldelse!

21 minutter siden
Lasse

Underholdende og lærerig klip af nogle glade biografgængere.

11 timer siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Jeg synes netop James McAvoy er en rigtig god skuespiller, blandt andet i Spilt og Glass. Trailer er virkelig god.

19 timer siden
Reyam

Once upon a time in Hollywood handler for det meste, om sharon tate’s mord? Så du overhovedet traileren, det slet ikke en komedie.

2 dage siden
magicthe

Tak for en virkelig fin artikel om et af de (mange) postmoderne mesterværker.

2 dage siden

Aktive debatter