Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Ocean's-film får titel

Ny Ocean's-film får titel

8 kvinder overtager kup-serien

Stem op!
80
Stem ned!
0
(reset)

Det kommende Ocean's Eleven-spinoff med en kvindelig rollebesætning har fået titlen 'Ocean's Eight'. Det skriver Collider.

Hvis projektet går i de tidligere Ocean's-films fodspor, hvilket er højst sandsynligt, så kan vi forvente os en kupfilm med otte karakterer.

Sandra Bullock er allerede bekræftet til at stå i spidsen for det kvindelige cast i rollen som søster til Danny Ocean, der i de oprindelige Ocean's-film blev spillet af George Clooney.

Ydermere er skuespillerne Cate Blanchett, Jennifer Lawrence, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling og Elizabeth Banks rygtet til at tilslutte sig filmen, men ingen af disse er på nuværende tidspunkt bekræftet.

Ocean's-instruktøren Steven Soderbergh er om bord på projektet som producer, og Gary Ross, manden bag The Hunger Games, skal instruere.

Ocean’s Eight afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ALEX

Min første tanke faldt på, om det så kommer til at foregå før. Ikke fordi den skal pege fingre hele tiden til de originale, og lave "uuh det er en del af de mandlige karakteres fortid, og grunden til de blev som de er".

Men altså som en foregående triologi
8,9,10

Også de originale
11,12,13

Det virker bare meget besynderligt med, at det lige skulle være 8. Men det kan jo også bare være et tilfælde, men det kunne være en sjov mulighed. Dog som sagt skal den fokusere på sin egen historie, og ikke være i den forstand en prequel til de originale.

Den mulige rolleliste (Og Sandra Bullock) ser også ganske fremragende ud. Bare allerede ved Jennifer Lawrence.... Mums, jeg er solgt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.