Cookie- og Privatlivspolitik
Kan du huske din første biograftur?

Kan du huske din første biograftur?

Vinderne er fundet

Stem op!
315
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er slut og vinderne fundet.

Var din første film i biografen en fortryllende familiefilm? Slæbte din far dig med til Terminator 2? Eller manglede din mor selskab, du hun skulle se Festen?

Under alle omstændigheder er den første biograftur noget særligt, og hvis du fortæller om din første af slagsen, deltager du automatisk i lodtrækningen om 10 x 4 fribilletter.

To billetter til den aktuelle Den lille grå traktor Fergie, en børnefilm der netop henvender sig til den yngste del af publikum, og to stk. til en film efter eget valg.

For at deltage skal du blot fortælle om din første biograftur i kommentarfeltet nedenfor. 

Her på redaktionen står Olsen-bandens flugt over plankeværket, Den lille havfrue og Løvernes konge for de første oplevelser i mørket.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
H. I.user/305713

Husker det som i går, da jeg så denne i biffen sammen med min far i starten af 1970'erne. Jeg så også Trinity brødrene, James Bond film (Roger Moore) og The Sting sammen med min far - og da vi boede i en forstad til Kbh, var det Imperial vi besøgte.
Sjovt at tænke på :-)

Thomas

I herrens år 1982 var jeg en dreng på bare 8 år. Min far ville overraske mig og tog mig med i biografen for at se Steven Spielbergs E.T. Det var min første biograftur - alle de indtryk hænger stadig i min hukommelse. Det kæmpe filmlærred og den høje musik var et kæmpe hit. Idag 34 år efter tænker jeg tit tilbage på den dag min far tog mig med i biografen.

PS: Håber der i nærmeste fremtid ville blive lavet en re-production, så jeg kunne invitere min datter med i biografen og give hende samme oplevelse. Fantastisk børnefilm!

Anniuser/63546

Min første film var Far til fire i sneen. Jeg så den sammen med min mor, der cyklede til Ringe Bio med mig siddende på bagagebæreren. Filmen er fra 1954, så jeg har været 5 år. Jeg husker tydeligt sangen Hej for dig og hej for mig hej for Norges land, som blev sunget af Lille Per.

Brumbrumuser/1085121

Var inde og se Mesterdetektiven Basil Mus i Colosseum, Frederikshavn med min mor, har været fem, seks år

Astriduser/78662

Min første oplevelse jeg husker, som barn født i 88 er turen ind og se familiefilmen "Krummerne" i 1991 dengang Laus Højbye kun var en lille teenager med alt for mange problemer med pigerne og lillebror Grunk (Lukas Forchhammer) var endnu mindre, men fuld af one liners :-P
Jeg husker ikke så meget af turen derhen, men jeg husker, at det var en af de to gange min far var med min mor og søster i biografen. Det var stort at sætte sig i den store sal i Frederiksund og filmen gik igang.

Jeg husker tydeligt at de to røvere Boris og Ivan, der var efter Krumme og hans familie og ude efter penge. Den scene jeg husker tydeligst er der hvor de to røvere er kommet med på et skib og de står og vasker op imens der er høj søgang og Boris råber af Ivan fordi han siger at han ikke kan lide at sejle.

Hvorfor jeg husker lige netop den scene så godt må være fordi jeg blev bange for især Borris når han råbte, nok fordi det var lige så utrygt, som når min far og mor skændtes - jeg ved det ikke, men jeg ved at for en treårig er det noget der godt kan gøre en bange at se to "skurke" i en film og sætte sig fast i hukommelsen.
Men det var min første tur i biografen og det var hyggeligt at være afsted alle 4.

Nina Jørgensenuser/666228

Jeg husker klart min første biograftur med min far og søster. Vi var inde og se Harry Potter og de vises sten. Jeg fik en stor popcorn og en cola, mens min søster fik en pose slik.

Filmen var utroligt spændene fra start til slut. Det var en fantastisk filmoplevelse og jeg var med ét fanget af Harry Potters univers, og tryllebundet af John Williams fabelagtige score.

Barbara

Den første film jeg mindes at have set i biografen må være Harry Potter og flammernes pokal. Min far, bror og jeg i Værløse Bio. Et af de mange arrangementer arrangeret af børnecancerfonden. Jeg var på den alder hvor man ikke har lært engelsk endnu, og stadig ikke læser hurtigt nok til at læse underteksterne. Det var en meget lang film for både min far, der prøvede at forklare hele filmen, og mig der ikke forstod en skid. Men et hyggeligt minde!

Kira

Min første tur i biografen var da min mormor og morfar tog mine søstre og jeg ind og se Løvernes Konge. Jeg var 6 år gammel i 1994, det var i Palads biograf og det er et af mine tydeligste og dejligste minder :-) Det føltes som ren forkælelse og jeg er sikker på at den oplevelse har gjort, at jeg i dag elsker at gå i biografen

Rebekka Pi

Min egen første biograftur kan jeg ikke huske, men jeg husker tydeligt min ældste lillesøsters første. Jeg syntes nemlig hun var SÅ pinlig. ;) Hun var kun 2 år, og jeg husker tydeligt at være forarget over, at hun da SLET ikke vidste, hvordan man opfører sig i biografen. Det gjorde jeg selvfølgelig, fordi jeg var "hele" 6 år gammel. ;)

Marlene

Den første film jeg "så" vi Mulan da jeg var et par måneder gammel, sammen med min familie. De havde lavet et kæmpe stort show ud af det, men kinesiske lygter og hele molevitten. Jeg kan desværre ikke selv huske den, men det har været startskuddet til den store disney kærlighed, jeg har i dag :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

5 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

5 timer siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

5 timer siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

6 timer siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

1 dag siden

Aktive debatter