Cookie- og Privatlivspolitik
Hvornår kan du læse Harry Potter 8?

Hvornår kan du læse Harry Potter 8?

- de første anmeldelser og udgivelsesdato

Stem op!
145
Stem ned!
0
(reset)

Teaterstykket 'Harry Potter and The Cursed Child' åbner i London den 30. juli, men allerede i går kom de første spoiler-frie anmeldelser online. Samtidig kan vi afsløre, hvornår bogen bag udkommer herhjemme.

'The Cursed Child' er et to-delt forestilling, hvor publikum kan se del 1 og 2 samme dag eller over to aftener. Del 1 er nu blevet vist til en særlig forpremiere for 1.500 fans. Og de første reaktioner herpå er heldigvis positive.

Anmeldelserne er at finde på Twitter, hvor det udvalgte publikum har udvist alt fra stor entusiasme til direkte ekstase over stykket. Rowlings historie roses til skyerne side om side med selve produktionen, der eftersigende byder på troværdig magi (læs et par Tweets forneden). 

Anmeldelserne bærer præg af, at del 2 endnu ikke er blevet vist, samt at forfatterinden har bedt fans om at "holde på hemmeligheden" (se video nederst). Og det værdsætter vi!

Harry Potter and The Cursed Child
Sådan ser den voksne Harry Potter ud på scenen

Harry Potter and The Cursed Child
Sceneudgaven af Ron, Hermione og deres datter, Rose

J.K. Rowlings ottende bog i serien har form af et teatermanuskript, foregår 19 år efter Harry Potter og Dødsregalierne og har Harrys søn, Albus Severus, i hovedrollen. 

Bogen udkommer den 31. juli verden over i en specialudgave, som tager udgangspunkt i skuespillernes øve-manuskript. I Danmark udkommer bogen under titlen  'Harry Potter og det forbandede barn' den 14. oktober. En nyere version vil udkomme senere hen.

Det store spørgsmål er selvfølgelig, om 'The Cursed Child' nogensinde vil blive filmatiseret?

Warner Bros., der står bag filmserien, vil højst sandsynligt gøre alt for at få fingrene i en sådan aftale. Især hvis stykket og bogen bliver en succes. Først skal spinoff-trilogien, der starter i år med 'Fantastiske skabninger... og hvor de findes', dog sendes ud i verden. Den sidste af disse film forventes af udkomme i 2020, så en filmatisering af 'The Cursed Child' bør ikke være realistisk før tidligst 2021. 

Fantastiske skabninger... og hvor de findes får dansk premiere den 17. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Har altid ment, at hvis der nogensinde skulle laves flere film i Potter-universet, så skulle det være indenfor Potter-historien.
Man kunne f eks lave film/bøger om Harry Potter's forældre, og hele den første krig imod Voldemort: Handlingen skulle så centreres omkring Lilly, James, Snape (unge Snaoe, nu hvor Rickman er gået bort) Sirius, Lupin, Wormtail, Dumbledore og resten af den gamle fønixorden.
En anden mulighed kunne være, at lave film/bøger om Voldemorts liv, og hans transformation fra Tom Riddle, til mørkest herre - Voldemort.
Håber at ét a disse koncepter bliver en realitet, for The Cursed Child's historie kommer ikke til at holde, da handinge vil blive alt for centreret på nye og ukendte karakterer, og de kommende Fantastic Beasts-film tror jeg, desværre, bliver en fæl skuffelse :/

Tanjasl

Jeg skal vidst over til London en smuttur!

Antaeus

Det begynder altså at blive mærkeligt når meget kendte hvide personer bliver sorte. Det holder simpelt hen ikke.

Bliver de næste vi ser som sorte Pippi Langstrømpe, James Bond og Sherlock Holmes...

LAD NU VÆR'

Jeg kan forstår når man laver fuldstændig om i universet og refortolker som i Elementary og skruer en helt ny version af Sherlock Holmes sammen så går det med en kvindelig Watson og en sort Sherlock Holmes ville også fungere, men ellers ikke.

Jimmy

Jeg giver dig ret! Jeg sad også og tænkte, hvad er der lige sket med Hermione?... Hvis hun havde været sort, (eller hvad man nu må sige i dag, uden at blive kaldt for racist, hvilket jeg IKKE er! )fra starten af, så var det ikke et irritationsmoment for mig, men nu virker det som om at Harry Potter universet skal være Åh så politisk korrekt! OG det er altså noget fis i en hornlygte!

Men håber da de bliver filmatiseret... Fordi at stykket kommer nok ikke til lille Danmark!

Mortenuser/179238

Kig en ekstra gang på Rowlings beskrivelse af Hermione - her sakset fra Rowlings Twitter:
Canon: Brown eyes, frizzy hair and very clever. White skin was never specified. Rowling loves black Hermione...

Nederst i denne artikel:
http://edition.cnn.com/2016/06/06/entertainment/jk-rowling-hermione-curs...

Kasperuser/418031

Hvis det her er det eneste du har at brokke dig over, så må det være et fantastisk stykke.

Mikkel Poulsen

Jeg glæder mig til Harry Potter & The Cursed Child Part 1-2, men mest til den danske form 14/10-16 og en nyere version i løbet af 2017 og også til Fantastic Beasts And Where To Find Them Part 1 til November. Jeg er glad for at det er positive anmeldelser af bogen men er spændt på historiens forløb! 19 år senere en lidt ældre Harry Potter med nu 3 børn! :) og jeg håber der kommer en filmatisering på længere sigt måske med Daniel Radcliffe igen hvis han bliver overtalt ;-)

Maria

At Hermione har udviklet sig så meget, at hendes hudfarve er blevet brun :) Mon ikke det er Malfoy og hans kone på billedet?

Kath

Det er Ron, Hermione og Rose.

Steffen

Til næste år vil det netop være "nitten år senere",
da bøgerne slutter i 1998. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.