Gamle superhelte vækkes til live

Seneste nyt: Sacha Baron Cohen som Mandrake
Billede
(© Alice i Eventyrland: Bag Spejlet/Walt Disney Pictures)

Komikeren og skuespilleren Sacha Baron Cohen skal ifølge The Tracking Board spille superhelten Mandrake the Magician. Etan Cohen (Get Hard) står for instruktionen.

Den magiske Mandrake er kendt for sin upåklagelige gentleman-stil med høj hat og stok. Karakteren så for første gang dagens lys i avistegneseriestriber fra 1934, altså flere år før både Superman og Batman debuterede. Siden er det blevet til adskillige radiospil, episodefilm og tegnefilmserier.

Mandrake besidder usædvanlige hypnotiske kræfter, der giver ham en fordel i kampen mod diverse skurke i form af gale videnskabsfolk, gangstere, rumvæsner og skabninger fra andre dimensioner.

I sidste uge kunne vi skrive, at Dwayne Johnson har taget rollen som Doc Savage, der ofte kaldes den første superhelt nogensinde. Karakteren optrådte første gang i 1933.

Gamle superhelte, fra før Marvel og DC overtog tegneserie-verdensherredømmet, lader derved til at komme på mode i løbet af de næste år, hvilket kunne blive et fint modsvar til de sammenfiltrede Avengers- og Justice League-universer.

Fortsætter tendensen kan vi se frem til kommende film med Doctor Occult, Zatara og Sheena, Queen of the Jungle.

Mandrake the Magician har endnu ingen premieredato.

Mandrake/King Features Syndicate