Cookie- og Privatlivspolitik
Verdens sjoveste film... er ikke en komedie

Verdens sjoveste film... er ikke en komedie

Overraskende vinderfilm

Stem op!
430
Stem ned!
0
(reset)

23.000 brugere deltog, 103.000 stemmer er blevet fordelt, og verdens sjoveste film er nu fundet!

Deadpool, en voldelig superheltefilm om en skamferet og sexfikseret hævner, vandt med 29 % af stemmerne og overlevede i alt fem runder - inklusiv en nomineringsrunde og fire afstemningsrunder.

Resultatet er overraskende, da 'Deadpool' ikke er en rendyrket komedie. At 'Deadpool' vinder, fortæller os alligevel flere ting.

For det første er Ryan Reynolds-filmen umådelig populær og - endnu vigtigere - stadig højaktuel. Undervurder aldrig behovet for noget nyt og frisk, hvilket 'Deadpool' i dén grad er! Superheltens grove, sarkastiske humor er langt fra klassisk komik med Adam Sandler eller Ben Stiller og samtidig anderledes end superheltefilmens gængse formel. Nytænkning giver pote!

Ovennævnte fordele har med sikkerhed fået en del yngre brugere til at stemme, og dermed er ældre komedier-klassikere som fx Monty Python-filmene røget i svinget allerede før finalen.

De fire andre finalekandidater, Blinkende lygter, Dumb and Dumber, Ace Ventura og The Hangover, led muligvis samme skæbne. Hver film var frisk for sin tid, men kun Anders Thomas Jensens actionkomedie, 'Blinkende lygter', gav oprigtig konkurrence til 'Deadpool'. 

Dernæst åbner det faktum, at både første- og andenpladsen ikke er komedier i den traditionelle forstand, op for et oplagt spørgsmål om, hvorvidt den rendyrkede komedie hører fortiden til?

Hvad tror du? Hvorfor vinder en film som Deadpool? Og er den rendyrkede komedie forældet? 

Resultatet:
1. Deadpool (29 %)
2. Blinkende lygter (28 %)
3.  Dumb and Dumber (18 %)
4.  Ace Ventura: Pet Detective (
13 %)
5.  The Hangover (13 %)  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

At et par tusinde unge har stemt Deadpool ind som en hamrende ufortjent førsteplads, men vores kommentarfelt her inde på Kino er fyldt med en masse erfarne, kloge hoveder i stedet for sådan noget bs.

Denne konkurrence har kun bevidst en ting: En helvedes masse unge synes at vittigheder om kønsdele er super sjove. Det er ikke fordi jeg har noget imod det generelt, men når det fyres af hele tiden, så kan det sgu godt blive lidt irriterende. En film som jeg synes holder balancen er f.eks. Airplane! og de fleste Bill Murray film. Hold kæft hvor er det trist, at sådan noget shit kan være den sjoveste film i nogens øjne. Jeg er næsten mundlam, og så pinligt berørt.

peter

(At Deadpool stadig meget ny og samtidgigt at målgruppen der har stemt herinde er primære unge.) er fuldstændig rigtigt!og sandt! kort og godt lige mine ord!

Jacob

En malplaceret vinder der igen beviserne, at den måde nomineringerne foregår er helt ude i skoven.

GiwizZeni

Smag og behag er meget forskellig når det handler om humor. Men resultatet af denne afstemning viser med al tydelighed at referencerammen er meget lille for de fleste brugere. Det er der ikke så meget at gøre ved, det skyldes ene og alene alle de dejlige unge brugere her på sitet.
Jeg elsker Deadpool, men jeg har hele tiden syntes at den egentlig ikke hørte hjemme i en afstemning om bedste komedie. Nu ender den så med at vinde...
Det positive i det her er at hvis alle de unge der har stemt bliver ved med at interesserer sig for film, så vil de med tiden opdage komedier der er langt sjovere og mere originale.

Wayne

Det er en af de film som er blevet talt op, af dygtig markedsføring - stor ros for det.

Den er absolut sjov, men de fleste jokes er stjålet fra andre film (blandt andet Monty Python) - så den er ikke dybt original.

Det som jeg tror har ramt publikum, er den respektløshed filmen har - minder meget om den som Jim Carrey præsterer i Ace Ventura.

Men personligt ser jeg den som mere komedie, end som superheltefilm - så det er helt fair at den bliver bedømt som det.

Synd for de yngre, som har stemt, at de tilsyneladende ikke kender de mange virkelig gode komedier - som langt overgår Deadpool.

Jeg er ikke overrasket over resultatet - og jeg havde selv en fest med at se den. Selvom den fiser lidt ud til sidst.

Joachimuser/192842

At Deadpool stadig meget ny og samtidgigt at målgruppen der har stemt herinde er primære unge.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

5 timer siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

6 timer siden
Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

20 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

1 dag siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden

Aktive debatter