Cookie- og Privatlivspolitik
Thomas Vinterberg hyrer Colin Firth

Thomas Vinterberg hyrer Colin Firth

Briten går ombord på Kursk

Stem op!
360
Stem ned!
0
(reset)

Thomas Vinterberg skal instruere den internationale ubådsfilm Kursk. Ifølge Variety har danskeren hyret den britiske skuespiller Colin Firth til en rolle i filmen.

Firth skal formentlig være en del af besætningen på en russisk ubåd, der sank til bunds i 2000. Hændelsen blev genstand for stor international bevågenhed, og mandskabets familier måtte kæmpe mod både politisk modstand og meget begrænset tid for at redde dem.

Belgieren Matthias Schoenaerts er allerede på plads i filmen, der er baseret på Robert Moores biografiske bog, 'A Time to Die'.

Oprindeligt skulle Kursk have været instrueret af en anden dansker, nemlig Under sandet-skaberen Martin Zandvliet, men i januar overtog Vinterberg produktionen.

Colin Firth kunne senest opleves som hårdtslående agent i Kingsman: The Secret Service, og senere på året vender han tilbage i glansrollen som Mark Darcy i en vis komedieefterfølger...

Kursk får formentlig premiere næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jakobuser/341987
Jakobuser/341987

1. På IMDB får den 5.6

8 timer siden
Stine Teglgaard

På IMDb er det en komedie. Og da jeg så filmen, var det en komedie... og et drama. Du snakker om dit indtryk af filmen ud fra traileren.

13 timer siden
monauser/961004
monauser/961004

jeg har ikke fundet det endnu??

15 timer siden
Camie

Uhh altså, den havde jeg helt glemt. Man får helt lyst til at se den igen.

18 timer siden
Jacob

Jeg tror virkelig at DC har fat i den lange ende med deres nye Elseworlds, og muligvis kan det blive en ligeså stor præstation som i The Dark Knigh

1 dag siden

Aktive debatter