Cookie- og Privatlivspolitik
Thomas Vinterberg hyrer Colin Firth

Thomas Vinterberg hyrer Colin Firth

Briten går ombord på Kursk

Stem op!
360
Stem ned!
0
(reset)

Thomas Vinterberg skal instruere den internationale ubådsfilm Kursk. Ifølge Variety har danskeren hyret den britiske skuespiller Colin Firth til en rolle i filmen.

Firth skal formentlig være en del af besætningen på en russisk ubåd, der sank til bunds i 2000. Hændelsen blev genstand for stor international bevågenhed, og mandskabets familier måtte kæmpe mod både politisk modstand og meget begrænset tid for at redde dem.

Belgieren Matthias Schoenaerts er allerede på plads i filmen, der er baseret på Robert Moores biografiske bog, 'A Time to Die'.

Oprindeligt skulle Kursk have været instrueret af en anden dansker, nemlig Under sandet-skaberen Martin Zandvliet, men i januar overtog Vinterberg produktionen.

Colin Firth kunne senest opleves som hårdtslående agent i Kingsman: The Secret Service, og senere på året vender han tilbage i glansrollen som Mark Darcy i en vis komedieefterfølger...

Kursk får formentlig premiere næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

6 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter