Cookie- og Privatlivspolitik
Gael Garcia Bernal er fremtidens Zorro

Gael Garcia Bernal er fremtidens Zorro

Ny maskeret helt

Stem op!
172
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne for fire år siden skrive, at den mexicanske skuespiller Gael Garcia Bernal skulle spille Zorro. Siden da har projektet ligget stendødt, men nu bekræfter Deadline, at filmen 'Z' vitterligt er på vej - endda med en instruktør i Jonas Cuaron.

Den fægtende helt rykker denne gang ud i fremtiden i et postapokalyptisk samfund i stedet for Californiens spanske besættelsestid, som det er i den originale historie. Ifølge producenterne vil man finde inspiration i The Dark Knight-trilogien.

Legenden om Zorro har før gjort sig godt på film, bl.a. med Antonio Banderas bag masken i Zorro - Den maskerede hævner (1998) og igen i Legenden om Zorro (2005).

Z har endnu ikke en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dunbar

Hvad er det for en vanvittig producer, der har trumfet sine meninger og håb for en potentiel god film igennem? Det lyder mildest talt vanvittigt.

Ikke noget ondt om skuespilleren dog. Jeg så ham i filmen 'No' fra 2012, og dét var en fornøjelse.

Niclas Dalby

Tror jeg springer dette kapitel over - karakteren har aldrig fanget mig og det her lyder som en forfærdelig idé. Jeg kender intet til skuespilleren, han er måske fremragende, men hele konceptet lyder tåbeligt.

Wayne

Det lyder som en skidt ide.

Lassicuser/582638

Alle forsøg på at genskabe magien fra The Dark Knight-trilogien er indtil videre slået fejl, så medmindre Christopher Nolan hopper om bord på projeket så spår jeg heller ingen succes her. Desuden så er den første Zorro-film helt fænomenal og den står fint i historiebøgerne efter min mening. Dens sequel fra 2005 har jeg dog intet til overs for.

Horsi

Jeg har ikke den store tiltro til dette. Jeg elsker den enkle historie om helten der bekæmper de onde/besættelsesmagten. Det er jeg altså ikke villig til at give slip på. Hvis jeg derfor skal ind og se Z bliver kun hvis nogen jeg stoler på giver en meget god anmeldelse.

Rasmus/Musen

Det trænger vi også virkelig meget til at se mere af nu.

Zorro har været et helt fantastisk eventyr, og nu kan vi ENDELIG se frem til, at han er tilbage med nye løjer igen!

Jeg vil være meget spændt på dette projekt, for hvis nogen fortjener sin tilbagekomst til "De store skærme" så MÅ det være Zorro.

ZORRO WILL BE BACK, AGAIN!

Jacob

Der er flere forfærdelige eksempler på hvor man har flyttet en kendt karakter til en anden tid, så forhåbningerne om at det her bliver vellykket hviler på et meget lille sted.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.