Cookie- og Privatlivspolitik
Første plakat til Inferno

Første plakat til Inferno

Nyt fra Dan Brown-filmatiseringen

Stem op!
256
Stem ned!
0
(reset)

Plakaten til Dan Brown-filmatiseringen Inferno er netop gået online, og den signalerer en ildevarslende stemning.

Filmen er den tredje filmatisering af den amerikanske forfatters bøger og følger efter The Da Vinci Code og Angels & Demons.

Tom Hanks er tilbage i rollen som professoren Robert Langdon, der vågner op på et hospital i Firenze med hukommelsestab. Han finder hurtigt ud af, at han er centrum for en menneskejagt. Danske Sidse Babett Knudsen har også en rolle i thrilleren.

Inferno får premiere den 13. oktober.

Inferno/UIP

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Da Vinci mysteriet blev rimeligt omsat til film - bogen var, på trods af det stor hype, ikke noget særligt men fungerede fint på det store lærred.

Derimod var Engle & dæmoner (som i virkeligheden er skrevet før Da Vinci mysteriet) en langt mere spændende krimi. Desværre var den uendeligt kedelig som film, mørk og søvndyssende.

Inferno ligner mest Engle & dæmoner - den foregår også for det meste i Italien. Jeg har ærlig talt ikke de helt store forhåbninger. Ron Howard er normalt en glimrende instruktør men han skylder at lave noget bedre for Tom Hanks/Robert Langdon.

CINEMANDRUP

Den Bedste Bog af Dan Brown ser omsider dagens lys. Plakaten er vildt flot og mon ikke en trailer snart ser dagens lys også. Denne bog kan kun gøre sig godt på film, så der er ingen undskyldninger for at det ikke skulle fungere.

Mikkel Poulsen

Hvis man drejer skærmen på hovedet på plakaten står en person med et langt næb som skal forestille en pest maske som. Ben Foster bærer i filmen som den geniale videnskabsmand Bertrand Zobrist, jeg håber den føler bogen så meget som muligt ligesom med (The Da Vinci Code 2006) jeg håber snart på en trailer. Angels & Demons 2009 var fantastisk men langt fra bogens handling nogle detaljer havde de udskåret hvilket var en skam da bogen er vildt spændende og god, men den fungerede alligevel plottet var godt og den havde nok action :-) Inferno er også action præget især hospitals scenen i åbningen. Mere siger jeg ikke glæd jer til 13 Oktober Dan Brown fans experience in IMAX! The Lost Symbol Movie skulle komme efter Inferno og har stadigvæk Tom Hanks i hovedrollen som Professor Robert Langdon!

Mikkel Poulsen

Endelig langt om længe får vi endnu et nærmere kig på den kommende Dan Brown filmatisering af hans oprindelige 4 roman Inferno filmen. Den ser interessant ud / plottet i sig selv er hæsblæsende action packed også er morderen ret creepy hvilket gør den endnu mere spændende med Dante Alighieri's værker som Inferno og de 7 dødssynder! jeg tænker at en trailer er lige rundt om hjørnet måske i morgen eller på Søndag eller engang i næste uge! + jeg glæder mig til filmens udgivelse 13 Oktober, må håbe den er ligeså god som de andre 2 filmatiseringer! ;) jeg er stor fan af Dan Brown og hans romaner!

Jacob

Med en bagmand som er klar til at gøre størstedelen af Jordens befolkning ude af stand til at få børn, så har den fjerde bog i rækken fokus på et vore dages mest kritiske problemer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

aullia

365 Days/DNI

Download Film ➡ https://t.co/NrpIozNrXp?365sexDays=Danz

2 timer siden
aullia

Download Film ➡ https://bit.ly/3gc65FJ

2 timer siden
aullia

Download Film ➡ https://bit.ly/3gc65FJ

2 timer siden
aullia

365 Days/DNI

Download Film ➡ https://t.co/NrpIozNrXp?365sexDays=Danz

2 timer siden
aullia

Download Film ➡ https://bit.ly/3gc65FJ

3 timer siden

Aktive debatter