Cookie- og Privatlivspolitik
Filmhistoriens mest romantiske øjeblik?

Filmhistoriens mest romantiske øjeblik?

Kom med dit bud og vind billetter til Mig før dig

Stem op!
272
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er nu afsluttet - tak for jeres deltagelse!

De tre vindere, Line Mandix (Titanic), Rikken'Prikken (The Best of Me) og Line (Pride and Prejudice), har fået direkte besked.

_______________________________________ 

Filmatiseringen af Jojo Moyes' bestseller, Mig før dig, har snart premiere. Dramaet ser vanvittigt romantisk ud, så i den anledning spørger vi dig: 

Hvad er det mest romantiske øjeblik i filmhistorien?

Om en scene får dig til at smelte, afhænger selvfølgelig af alt fra din generelle filmsmag til under hvilke omstændigheder du så filmen og sidst dit personlige forhold til romantik. 

På redaktionen er vi fx især glade for regnscenen i The Notebook, "open your eyes"-scenen i Titanic, den episke kødbolle-seance i Lady og Vagabonden, slutningen i Wild at Heart og Ewan McGregors 'Elephant Love Medley' i Moulin Rouge!.  

Fortæl os om dit favoritøjeblik forneden i kommentarfeltet - alle der skriver sit bud deltager samtidig i konkurrencen om 3x2 fribilletter til 'Mig før dig'. Vinderne findes via lodtrækning den 7. juni.

Mig før dig får dansk premiere den 2. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Elena

Regnscenen hvor Mr Darcy erklærer sin kærlighed er et fantastisk øjeblik. Hans mimik, hans replikker og hele stemningen er så følelsesladet at man bare sidder med tårer i øjnene. Elisabeths svar knuser ens hjerte så da de endelig finder sammen på engen i slutningen, er der ikke er øje tørt. Så lidt berøring men så stor effekt!

Ann-Sofieuser/64169

Uhh det er ellers et svært valg. Der er mange gode romantiske scener. Men jeg er nu stor fan af Titanic og elsker den kærlighedshistorie. Jeg har flere ynglingsscener. Men jeg må nok sige, at jeg synes, det mest romantiske øjeblik er "open your eyes" scenen, hvor de står i spidsen af skibet i solnedgangen og kysser for første gang. Så smukt og romantisk. En scene jeg aldrig kan få nok af. Love it ❤️❤️❤️

Clara

Mest romantiske øjeblik når Julia Roberts står foran Hugh Grant og beder ham om at elske hende...
Har grædt hver gang indtil videre! Fantastisk film :-)

Phuonguser/707679

Jeg er vild med hele idéen bag hvor manden har skrevet breve ud til fremtiden som konen skal leve efter. Hvilket også er med til hun finder sin nye eneste ene. Dejlig og kærlig film man altid triller en lille tåre til

Line

Generelt er hele denne her film vildt romantisk, men hvis du har købt dvd'en er der et ekstra klip hvor Mr. Darcy og Elizabeth sidder ude på deres terrasse efter de er blevet gift. De snakker om hvad de skal kalde hinanden og Elizabeth siger han kun må kalde hende Mrs. Darcy når han er fuldkommen lykkelig. Han kysser hende igen og igen samtidig med han siger Mrs. Darcy. Det er bare noget at det sødeste :))

Marc Vedel

Heath Ledgers syngende kærlighedserklæring er fantastisk, og en af mine bedste filmminder fra min ungdom. Det er sjovt, ærligt og overraskende. Det er en legendarisk scene, som alle nævner, hvis de skal nævne noget fra filmen, så scenen er efterhånden blevet større en filmen selv, hvilket vel er et krav i jagten efter den mest romantiske scene i filmhistorien.

avm

Jeg vil gerne slå et slag for nogle lidt ældre film, så jeg har valgt min yndlingsfilm fra 1967. I hjertet af denne film er ét af filmhistoriens største par, Spencer Tracy og Katharine Hepburn, i deres sidste og bedste film. Tracys karakter Matt Drayton har en lang monolog til sidst i filmen, hvor han giver sin datter og hendes forlovede lov til at blive gift på trods af, at det ikke var lovligt i ret mange stater at blive gift med en af en anden race. Matts monolog handler om ægte kærlighed, og indeholder samtidig en fantastisk smuk kærlighedserklæring til sin egen kone Christina. Det er det smukkeste og mest romantiske øjeblik i filmhistorien

Malene Waage

Hen imod slutningen af filmen går det op for Juno, at hun elsker Paulie = faren til hendes kommende barn. Hun går hen til ham, og fortæller ham, hvor meget hun elsker ham, og at han så cool uden at prøve på at være det. Hun fylder hans postkasse med orange Tic Tacs bare fordi det er hans yndlings.

Simon

Gone With the Wind har ikke blot et sindssyg god slutning, men også en af de bedste nogensinde. Du har set en firetimers lang film, og det hele ender i kage. Scarlett har endelig fundet ud af hvem der i virkeligheden er hendes store kærlighed, og så er Rhett iskølig, hvilket jo var hundrede procent fair, efter hvad han havde været igennem. Romantik kan være en masse ting. Det behøves ikke at være sukkersødt, men lidt skorpe er altid ok. Romantik er ikke altid som man gerne vil have den skal være, derfor vælger jeg Gone with the Wind, med Forrest Gump som flot to'er.

Katrine

Personligt synes jeg, at det er scenen i Safe Haven, hvor Alex kører efter Katie/Erin, da hun er ved at flygte fra Southport. Han fortæller, at han elsker hende, og beder hende om at blive hos ham. Mit hjerte smelter bare hver gang, og jeg har efterhånden set den film et par gange! ❤️

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter