Cookie- og Privatlivspolitik
Danmarks svar på Black Swan?

Danmarks svar på Black Swan?

Danica Curcic er Darling

Stem op!
196
Stem ned!
0
(reset)

Zentropa har påbegyndt indspilningerne af filmen Darling, der har Danica Curcic i titelrollen samt Gustaf Skarsgård, Ulrich Thomsen, Astrid Grarup Elbo og Solbjørg Højfeldt i de øvrige bærende roller.

Filmen handler om den dygtige balletdanser Darling, der rejser med sin mand, koreografen Frans, hjem til København for at spille hovedrollen i Det Kongelige Teaters opsætning af Giselle. Men ulykken indtræffer, da Darling falder om med smerter og en knust balletkarriere.

Frans, der aldrig har arbejdet uden Darling, må nu finde en ny danser til at spille Giselle, og valget falder på den purunge Polly. I takt med, at Polly begynder at folde sig ud som Giselle, smuldrer Darlings verden.

Plottet kan minde lidt om den amerikanske Black Swan, hvor jalousi mellem balletdansere også er omdrejningspunktet. Den danske pendant handler ifølge pressemeddelelsen dog også om at turde rejse sig igen, efter alt synes at være forbi.

Danica Curcic, kendt fra bl.a. Fasandræberne, får sin største filmrolle som titelkarakteren. Rutinerede Kim Fupz Aakeson har skrevet manuskriptet, og Birgitte Stærmose (Værelse 304) instruerer.

Darling får premiere den 27. april 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

Lyder måske endda en kende for meget som Black Swan... Forstå mig ret, Black Swan er en fænomenal film, men originalitet skader ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

7 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

15 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

16 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter