Cookie- og Privatlivspolitik
Danmarks svar på Black Swan?

Danmarks svar på Black Swan?

Danica Curcic er Darling

Stem op!
196
Stem ned!
0
(reset)

Zentropa har påbegyndt indspilningerne af filmen Darling, der har Danica Curcic i titelrollen samt Gustaf Skarsgård, Ulrich Thomsen, Astrid Grarup Elbo og Solbjørg Højfeldt i de øvrige bærende roller.

Filmen handler om den dygtige balletdanser Darling, der rejser med sin mand, koreografen Frans, hjem til København for at spille hovedrollen i Det Kongelige Teaters opsætning af Giselle. Men ulykken indtræffer, da Darling falder om med smerter og en knust balletkarriere.

Frans, der aldrig har arbejdet uden Darling, må nu finde en ny danser til at spille Giselle, og valget falder på den purunge Polly. I takt med, at Polly begynder at folde sig ud som Giselle, smuldrer Darlings verden.

Plottet kan minde lidt om den amerikanske Black Swan, hvor jalousi mellem balletdansere også er omdrejningspunktet. Den danske pendant handler ifølge pressemeddelelsen dog også om at turde rejse sig igen, efter alt synes at være forbi.

Danica Curcic, kendt fra bl.a. Fasandræberne, får sin største filmrolle som titelkarakteren. Rutinerede Kim Fupz Aakeson har skrevet manuskriptet, og Birgitte Stærmose (Værelse 304) instruerer.

Darling får premiere den 27. april 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
satisfythecrave

Lyder måske endda en kende for meget som Black Swan... Forstå mig ret, Black Swan er en fænomenal film, men originalitet skader ikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kasper

Denne film kan jo ikke en gang kalde sig en Fast And Furius film.

1 dag siden
VIPER

Troede rolle-listen også inkluderede Guy Pearce, ligner ham godt nok meget på annoncens billede!
WoW! :O

1 dag siden
Shah Bazidas

Jeg er rimelig interesseret, men da jeg så, at det var en januar udgivelse, så blev jeg da lidt bekymret.

3 dage siden
johnny

minder mere som nikita end jason bourne for mig.

3 dage siden
Rasmus/Musen

Hvis Jurrasic World-teamet begynder at lave endnu flere af sådan nogle kortfilm(eller bare film i det hele taget), så er jeg totalt klar på at se d

4 dage siden

Aktive debatter