Daniel Craig færdig som James Bond

Hvem bliver den næste 007?
Billede
(© Spectre/Columbia Pictures)

Det har længe været usikkert, om Daniel Craig vil vende tilbage til rollen som James Bond i den kommende 'Bond 25'.

Men nu har den 48-årige skuespiller eftersigende fortalt cheferne for filmselskaberne, at han er færdig med rollen som Agent 007. Det skriver The Telegraph.

Craig har ifølge kilder takket nej til et tilbud på £68 millioner for at spille med i de to næste Bond-film med det svar, at han ikke vil mere. En knæskade under indspilningerne af Spectre har eftersigende haft betydning for skuespillerens beslutning.

Usikkerheden omkring rollen som James Bond kom også til udtryk under kino.dks interview med Daniel Craig i forbindelse med premieren på 'Spectre'.

Siden 2005 har Craig haft rollen som den britiske agent i filmene 'Spectre', Skyfall, Quantum of Solace og Casino Royale. De fire film har samlet sikret et box office på mere end £2 milliarder, og har givet briten en indtjening på ca. £38 millioner.

Hvis rygterne taler sandt, bliver det spændende at se, hvem der bliver den nye James Bond. Ifølge bookmakerne ligger den britiske skuespiller Tom Hiddleston øverst på listen til at overtage rollen. Hiddleston blev for nyligt spottet under et møde med Bond-instruktøren Sam Mendes og producer Barbara Broccoli.