Cookie- og Privatlivspolitik
Sony Pictures afslører titler på 2 storfilm

Sony Pictures afslører titler på 2 storfilm

MIB 23 & Homecoming

Stem op!
122
Stem ned!
0
(reset)

Det årlige CinemaCon i Las Vegas er disse dage podium for en del store filmnyheder. I går blev titlerne til to store Sony Pictures-film således afsløret.

Som rygtet bliver titlen på Marvel og Sony’ fælles Spider-Man-projekt, Spider-Man: Homecoming

'Homecoming' henviser til en tegneserie, der også indeholder Iron Man og Captain America, hvilket understøtter udmeldingen om, at flere Marvel-karakterer vil dukke op i Edderkoppens fremtidige film. Det er desuden afsløret, at Peter Parker medvirker i 30 minutter i den snart aktuelle Captain America: Civil War.

Sony Pictures/Marvel

Sony løftede også sløret for titlen på 22 Jump Street-fortsættelsen, der samtidig skal fungere som et reboot af Men in Black-universet. Filmen skal passende hedde 'MIB 23', og vil have Channing Tatum og Jonah Hill på rollelisten, men ikke Will Smith og Tommy Lee Jones.

MIB 23 afventer en premieredato, mens Spider-Man: Homecoming får dansk premiere den 6. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

21 og 22 Jump Street's fortsættelse kommer til at hedde 'MIB 23"? Hvem i hedehulehelvede har tænkt at koble to universer sammen, hvor hovedpersonerne fra MIB ikke engang er med, og titlen fokuserer mere på Men in Black end Jump Street? Så dårlig idé, hvorfor ikke bare 23 Jump Street? Den kunne hedde 23 Jump Street: Idiots in Black eller noget i den dur, det ville have været sjovere.

Jacob

Det lyder som en rigtig fed tegneserie at bruge, hvor Sony kan udnytte to af de helt store stjerner fra Avengers. Skurken bliver måske Vulture der suger energien fra sine modstandere, for at holde sig evig ung.

Til gengæld fatter jeg ærlig talt ikke hvad 'Jump Street' og 'Men in Black' skal mødes for, men det hellere ikke første gang i filmhistorien, at to universer milevidt fra hinanden skal mødes.

GiwizZeni

'Reboots' og 'Joint Universes' er åbenbart det nye sort og selvom det måske ikke er voldsomt originalt, så kan det sagtens ende med at blive både underholdende og sjovt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Ja, vi får det serveret på den måde så filmbranchen endnu engang kan præsentere en fuldstændig uinteressant ikke-rekord, men som præsenteres som re

7 timer siden
Benjamin

Først og fremmest tillykke til Avengers: Endgame med den flotte bedrift.

17 timer siden
Antaeus

Borte Med Blæsten fører STADIG listen, som den hele tiden har gjort, og Avengers End Game tager 5. pladsen.

19 timer siden
Jacob

Der er så meget at glæde sig til i MCU, og selvom Agents of S.H.I.E.L.D.

19 timer siden
johnny

It chapter 2 bliver den første rigtige gyser jeg kommer til at se i biffen. syntes den første film var så fed, og traileren her skuffer ikke.

1 dag siden

Aktive debatter