Cookie- og Privatlivspolitik
Ny premieredato til Blade Runner 2

Ny premieredato til Blade Runner 2

Mindre tålmodighed påkrævet

Stem op!
412
Stem ned!
0
(reset)

For et par måneder siden skrev vi, at premieredatoen på Blade Runner 2 var blevet fastlagt til januar 2018. Nu beretter Variety, at science fiction-efterfølgeren allerede rammer biograferne den 6. oktober 2017.

Filmselskabet Alcon Entertainment giver ingen årsag til ændringen, men bekræfter, at datoen er verdensomspændende. Vi kan nok forvente, at den danske premiere ligger dagen før, den 5. oktober 2017, på grund af vores torsdagspremierer.

Plottet i 'Blade Runner 2' er endnu ukendt, men vi ved, at Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright og Dave Bautista er at finde på rollelisten. Denis Villeneuve instruerer, mens Ridley Scott, der skabte originalen fra 1982, producerer.

Blade Runner 2 får formentlig dansk premiere den 5. oktober 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg frygter næsten mere en fortsættelse, end jeg glæder mig til den.

Årsag; Det der gør de fleste virkelig gode film rigtig gode - er det mysterium de ofte efterlader, som får os til at diskutere hvordan det hele hænger sammen. De fleste instruktører og producenter førsøger i film 2 at fortælle os om deres vision af virkeligheden, og så brister illusionen.

Highlander og The Matrix er to, virkeligt gode film - fyldt med mysterier. De blev desværre mere ordinære, da mysterierne blev forklaret i de efterfølgende film.

Heldigvis findes der også gode eksempler - blandt andet Terminator 2, så der er håb for at det også kan gå godt.

Men den særlige tone i Blade Runner skal rammes perfekt.

Jacob

Tænker den følger i fodsporene af den type genoplivninger og bliver en requel, men glæder mig til at se hvad der er sket efterfølgende, og den visuelle overhaling filmen jo vil få.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Seanuser/771861
Seanuser/771861

Det er nok den eneste film jeg har glædet mig til i år.

36 minutter siden
Gustav

Brolin har netop også været hovedkarakter i The Legacy of a Whitetail Deer Hunter på Netflix. Fire film fra Avengers til nu. Yderst imponerende.

2 timer siden
Horsi

Det amerikanske market har altid fungeret bedst ved at du spiller med Amerikanske skuespiller. Så er noget populært genindspiller man.

8 timer siden
Horsi

Du kan gå på biblioteket og finde to bøger med titlen Fantastic Beast and Where to find them. Den ene er den bog Newt skriver i filmen.

9 timer siden
Antaeus

Det er ret underligt, amerikanerne synes åbenbart at de film de genindspiller er gode, men de skal lige amerikaniseres alligevel.

9 timer siden

Aktive debatter