Cookie- og Privatlivspolitik
Ny premieredato til Blade Runner 2

Ny premieredato til Blade Runner 2

Mindre tålmodighed påkrævet

Stem op!
412
Stem ned!
0
(reset)

For et par måneder siden skrev vi, at premieredatoen på Blade Runner 2 var blevet fastlagt til januar 2018. Nu beretter Variety, at science fiction-efterfølgeren allerede rammer biograferne den 6. oktober 2017.

Filmselskabet Alcon Entertainment giver ingen årsag til ændringen, men bekræfter, at datoen er verdensomspændende. Vi kan nok forvente, at den danske premiere ligger dagen før, den 5. oktober 2017, på grund af vores torsdagspremierer.

Plottet i 'Blade Runner 2' er endnu ukendt, men vi ved, at Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright og Dave Bautista er at finde på rollelisten. Denis Villeneuve instruerer, mens Ridley Scott, der skabte originalen fra 1982, producerer.

Blade Runner 2 får formentlig dansk premiere den 5. oktober 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jeg frygter næsten mere en fortsættelse, end jeg glæder mig til den.

Årsag; Det der gør de fleste virkelig gode film rigtig gode - er det mysterium de ofte efterlader, som får os til at diskutere hvordan det hele hænger sammen. De fleste instruktører og producenter førsøger i film 2 at fortælle os om deres vision af virkeligheden, og så brister illusionen.

Highlander og The Matrix er to, virkeligt gode film - fyldt med mysterier. De blev desværre mere ordinære, da mysterierne blev forklaret i de efterfølgende film.

Heldigvis findes der også gode eksempler - blandt andet Terminator 2, så der er håb for at det også kan gå godt.

Men den særlige tone i Blade Runner skal rammes perfekt.

Jacob

Tænker den følger i fodsporene af den type genoplivninger og bliver en requel, men glæder mig til at se hvad der er sket efterfølgende, og den visuelle overhaling filmen jo vil få.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.