Michael Keaton som Spider-Mans fjende?

Opdateret
Billede
(© Birdman/20th Century Fox)

Opdateret: I april blev det meldt ud, at Keaton alligevel ikke ville medvirke i Spider-Man: Homecoming. Men i dag skriver Deadline, at Keaton atter er i spil til rollen, og at han er tæt på at underskrive.

Michael Keaton er ifølge Variety på tale til at spille skurk i Marvel og Sonys fælles Spider-Man-projekt, Spider-Man: Homecoming, der denne gang har Tom Holland i hovedrollen som edderkoppemanden.

Hvis det bliver aktuelt, vil Keaton vende tilbage til superhelte-universet, dog med et skift fra DC Comics til Marvel. Den Oscar-nominerede skuespiller satte nemlig for alvor sin karriere i gang, da han spillede den kappeklædte ridder i Tim Burtons Batman fra 1989.

Hvilken skurk, der er tale om, vides endnu ikke, men ifølge filmsitet Birth.Movies.Death. går der rygter om, at skurken Vulture (på dansk tidligere kendt som Gribben) er en del af filmen.

Keaton har senest kunne opleves i filmene Birdman og Spotlight, der begge hev en Oscar-statuette hjem for Bedste film. Han kan næste gang opleves i The Founder, hvor han spiller McDonald's' grundlægger Ray Kroc. 

Spider-Man: Homecoming får dansk premiere den 6. juli 2017.