Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør fundet til Jurassic World 2

Instruktør fundet til Jurassic World 2

Fra gys til dinoer

Stem op!
332
Stem ned!
0
(reset)

Jurassic World blev en af de bedst sælgende film nogensinde, hvilket selvfølgelig betyder, at en fortsættelse er på vej. Nu bekræfter instruktøren på den første film, Colin Trevorrow, at J.A. Bayona skal instruere Jurassic World 2.

Trevorrow er selv pænt optaget med udviklingen af Star Wars: Episode IX, og giver derfor dino-stafetten videre til "en af sine favorit-instruktører", som han i dag skriver på Twitter.

Bayona er bedst kendt for den ferme gyser Børnehjemmet og er snart aktuel med den visuelt lovende A Monster Calls. Den spanske filmskaber skulle ellers have instrueret den kommende World War Z 2 med Brad Pitt, men har altså valgt at forlade de kødædende zombier til gengæld for juratidens øgler. 

Toeren bliver eftersigender en anden slags film, hvor det, ifølge Trevorrow selv, ikke handler om flere eller vildere dinosaurer, men istedet en større fortælling om forholdet mellem menneskene og fortidsdyrene.

Hovedkaraktererne Owen (Chris Pratt) og Claire (Bryce Dallas Howard) er begge bekræftet til at vende tilbage, men Isla Nublar skiftes denne gang ud med en anden lokation.

Jurassic World 2 får premiere den 7. juni 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kristoffer

Aldrig har jeg været så skuffet over et plot som i jurassice world, fy for satan, jeg håber de lige strammer sig lidt an.
Den ene uduelige beslutning af ledelsen (i filmen) efter den anden ødelægger fuldstændig filmen for mig

held og lykke med næste film, håber de bruger lidt flere penge på dialog og plotlinje

Jacob

Det lyder uhyggeligt meget som 'The Lost World: Jurassic Park', men når nu 'Jurassic World' blev en requel, så ville det vel være mærkeligt hvis fortsættelsen ikke også skulle være blive det.

Nikolaj

Jurassic Word fik succes, den var flot. Spielberg produceret den, Colin Treverrow instrueret den. Intet burde gå galt. Gik det galt? Både og. Det var en fin sommer popcorn oplevelse i biografen, men når man genser den, hold da op, hvor er der mange elendige dialoger. Og man opdager også hurtigt at plottet ikke er meget forandret i forhold til den første Jurrassic Park. Den her skal overgå alle, måske ikke nummer 1, den bliver svær. Der er for mit vedkommende ikke nogle af efterfølgerne, som egentlige er gode. Og det er egentlige mest pga. et tyndt plot eller decideret ringe manuskript. Den skal være der i den næste, foreløbig lyder det lovende efter Treverrows ord. Men lad os nu se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lasse

Underholdende og lærerig klip af nogle glade biografgængere.

2 timer siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Jeg synes netop James McAvoy er en rigtig god skuespiller, blandt andet i Spilt og Glass. Trailer er virkelig god.

10 timer siden
Reyam

Once upon a time in Hollywood handler for det meste, om sharon tate’s mord? Så du overhovedet traileren, det slet ikke en komedie.

2 dage siden
magicthe

Tak for en virkelig fin artikel om et af de (mange) postmoderne mesterværker.

2 dage siden
Felix

Desuden har jeg set 11-års film der havde dansk tale før.

2 dage siden

Aktive debatter