Er titlen på den nye Spider-Man afsløret?

Homecoming
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Marvel og Sony Pictures’ fælles projekt, Untitled Spider-Man Reboot, har muligvis fået en officiel titel.

Et par opmærksomme medarbejdere hos BBC opdagede i går, at Sony for nylig har registreret domænet SpiderManHomecomingTheMovie.com, hvilket kan have betydning. Især da James Bond-filmen, Skyfall, fik afsløret sin titel på præcis denne måde.

'Homecoming' henviser til en tegneserie, der introducerer Iron Man og Captain America til Edderkoppens univers. Med andre ord, er det nu muligt, at Chris Evans og/eller Robert Downey Jr. kan dukke op i den kommende Spider-Man-film.

Historien i ’Homecoming’ byder desuden på portalrejser, det første møde med Venom og har Black Cat blandt karaktererne. Sidstnævnte heltinde har længe været en favorit til at få en solofilm.

Kevin Feige, der er direktør for Marvel Studios, har tidligere udtalt, at de nye Spidey-film vender tilbage til high school, hvilket blev bekræftet, da den 19-årige Tom Holland fik rollen. Om Peter Parkers skolegang stemmer overens med 'Homecoming', får vi at se.

Vi kan allerede møde Tom Hollands Spider-Man for første gang i den april-aktuelle Captain America: Civil War, mens Untitled Spider-Man Reboot får dansk premiere den 6. juli 2017.