Cookie- og Privatlivspolitik
Er titlen på den nye Spider-Man afsløret?

Er titlen på den nye Spider-Man afsløret?

Homecoming

Stem op!
66
Stem ned!
0
(reset)

Marvel og Sony Pictures’ fælles projekt, Untitled Spider-Man Reboot, har muligvis fået en officiel titel.

Et par opmærksomme medarbejdere hos BBC opdagede i går, at Sony for nylig har registreret domænet SpiderManHomecomingTheMovie.com, hvilket kan have betydning. Især da James Bond-filmen, Skyfall, fik afsløret sin titel på præcis denne måde.

'Homecoming' henviser til en tegneserie, der introducerer Iron Man og Captain America til Edderkoppens univers. Med andre ord, er det nu muligt, at Chris Evans og/eller Robert Downey Jr. kan dukke op i den kommende Spider-Man-film.

Historien i ’Homecoming’ byder desuden på portalrejser, det første møde med Venom og har Black Cat blandt karaktererne. Sidstnævnte heltinde har længe været en favorit til at få en solofilm.

Kevin Feige, der er direktør for Marvel Studios, har tidligere udtalt, at de nye Spidey-film vender tilbage til high school, hvilket blev bekræftet, da den 19-årige Tom Holland fik rollen. Om Peter Parkers skolegang stemmer overens med 'Homecoming', får vi at se.

Vi kan allerede møde Tom Hollands Spider-Man for første gang i den april-aktuelle Captain America: Civil War, mens Untitled Spider-Man Reboot får dansk premiere den 6. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Vi har fået to historie om den unge Spider Man allerede -Hvad med om vi snart fik nogle film som beskæftigede sig med de tegneserier som omhandler Spider Man/Peter Parker i hans voksne år? Synes de er langt bedre end de første som handler om hans tid i high school.
Her kunne man passende ringe til Tobey McGuire, da han passer ind aldersmæssigt -og få lige Sam Raimi tilbage i samme ombæring :/

Christine

Glæder mig spiderman kommer hjem til marvel, og det ville være så fedt at de mødte den rigtige iron man og captain america.
Og er så glad for at de siger det ikke bliver endnu en omgang med Onkel ben der dør og spidey der får sine kræfter

Men hvis man kigger på IMDB er Chris Evans sidste film, både annoceret og rygter Cap. 3 Cival war. ...
o.O
o

Jacob

Hvis titlen passer så kan man måske tillægge det som en dobbeltfortolkning, da Spider-Man jo som nævnt til dels blev bragt hjem til Marvel Studios. At Iron Man og Captain America kan stå til at komme med her vil opfylde deres ønske om yderlige optrædener, da deres kontrakter udløber med 'Avengers: Infinity War Part II'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

9 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter