Cookie- og Privatlivspolitik
Disney vil lave film om Snehvides søster

Disney vil lave film om Snehvides søster

To Grimm-eventyr smelter sammen

Stem op!
113
Stem ned!
0
(reset)

Seneste skud på stammen blandt Disneys planlagte ikke-animerede eventyr bliver 'Rose Red'. Det skriver The Hollywood Reporter.

Rose Red er hentet fra Grimms historie 'Snehvid og Rosenrød' om to søstre, der drager på et eventyr, hvor de bl.a. støder på en ondsindet dværg, en venlig bjørn og et par lækre prinser.

Det originale eventyr skal ikke forveksles med Grimm-brødrenes 'Snehvide', som Disney forevigede med deres tegnefilmversion Snow White and the Seven Dwarfs i 1937.

I stedet vil filmselskabet vil efter planen kombinere de to gamle eventyr, hvilket virker oplagt, for alt er andet ville være ganske forvirrende. Således henter de Rosenrød over til den historie om Snehvide, Disney allerede har skildret.

Disneys nye Snehvide-film har i øvrigt heller ikke noget at gøre med næste uges premiere på The Huntsman: Winter's War, der skildrer forhistorien til Snow White and the Huntsman.

Rose Red forventes at få premiere i løbet af 2017.

Snehvide og Rosenrød/Carlsen

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Om det er en Aprilsnar er jo ikke til at vide, men ideen om at lave historien om Rosenrød er faktisk god, men lav den dog som animation i stedet for alle de Live-Actions film..
Misforstå mig ikke, jeg kan godt lide L-A-filmene, men det er som om at Disney glemmer hvor de startede..

Segoyuser/116755

Mon ikke det bliver en film så , ser da ud til skæg sidder fast i træ han ser lidt småsur ud...

Men hvilken film mon?

Tazuser/978707

Er det den samme der skriver artiklen som finder på overskriften?

I overskriften står der klart og tydeligt at filmen er om Snehvides(altså hende der er født som prinsesse og har en ond stedmor) søster, men i artiklen står der at det handler om Snehvid og Rosenrød (to søstre der bor i en hytte med deres kærlige mor som elsker dem begge meget højt), ligesom i skriver at de to eventyr ikke skal forveksles...

Næste gang burde i måske lige tjekke at indhold og overskrift passer sammen - og det uanset om der er en aprilsnar eller ej;)

Michael

Sej dværg der bruger skægget som sav :)
Eller så sidder det bare fast :/

Jacob

Snehvide er måske en af genrens mest indbringende karakterer, så at de udvider historien er vel oplagt, selvom de roder lidt med det oprindelige forlæg? Men hvor tit tager Hollywood sig lige af det ;-)

Gryuser/849612

…??

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

5 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter