Cookie- og Privatlivspolitik
Zootropolis slår Frost

Zootropolis slår Frost

Disney Animations største åbningsweekend

Stem op!
131
Stem ned!
0
(reset)

Disney Animation har scoret sin største åbningsweekend i USA nogensinde. Det sker med deres seneste udspil, Zootropolis, der åbnede med 73,7 mio. dollars.

Kombinationen af søde, antropomorfe dyr og en fin morale om racisme og fordomme har vist sig at være en vindende cocktail for Disneys animationsafdeling.

Filmen slår således selskabets største animationssucces i nyere tid, Frost, der fik sin landsdækkende åbning i sin anden weekend med 67,4 mio. dollars. Big Hero 6 indspillede for 56,2 mio. dollars i sin åbningsweekend, og To på flugt (Tangled) åbnede med 48,8 mio. dollars.

'Zootropolis' er allerede åbnet i flere internationale territorier, deriblandt Danmark. Filmen har slået Disney Animations hidtidige rekord i Kina, og dyreeventyret har indspillet 232,5 mio. dollars i alt på verdensplan.

Pixar er ejet af Disney, og deres Toy Story 3 åbnede med 110,3 mio. dollars i 2010, hvilket er musehusets største weekend i USA. DreamWorks' Shrek den Tredje åbnede med hele 121,6 mio. dollars i 2007 og står som den største amerikanske åbning for en animeret film nogensinde.

Zootropolis er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Jeg vil lige se de 2 andre om de har bedre potentiale til en Oscar men må indrømme grinte temmelig meget af Zootropolis , det lille klip af Find Dory ser spændende ud men holder filmen?
Moana har jeg ikke lige kigget ud.

Jacob

Mon ikke det kunne blive deres bud til næste års prisuddeling?

Setsu

Vi kan ikke være sikrer på det endnu :) Disney udgiver jo en anden film i år, nemlig "Moana", som er deres nyeste "prinsesse". Så indtil vi ser hvordan det går med den, så kan vi ikke være helt sikre endnu.

Jacob

... med deres 'Find Dory', men medmindre den sprænger forventningerne til sin åbningsweekend, og kan høste samme ros som forgængeren, så er Disneys egne nok mere oplagte. På den anden side vandt de jo i år med 'Inderst inde'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

6 timer siden
Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

3 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

3 dage siden
Curtie

Det var en rigtig god nyhed. Jeg elsker bare Ternet Ninja.
Jeg kan kun give den 6 stjerner. Den humor.

4 dage siden
Alex

Enig det skal sgu nok blive fedt at se på

4 dage siden

Aktive debatter