Cookie- og Privatlivspolitik
Zootropolis slår Frost

Zootropolis slår Frost

Disney Animations største åbningsweekend

Stem op!
131
Stem ned!
0
(reset)

Disney Animation har scoret sin største åbningsweekend i USA nogensinde. Det sker med deres seneste udspil, Zootropolis, der åbnede med 73,7 mio. dollars.

Kombinationen af søde, antropomorfe dyr og en fin morale om racisme og fordomme har vist sig at være en vindende cocktail for Disneys animationsafdeling.

Filmen slår således selskabets største animationssucces i nyere tid, Frost, der fik sin landsdækkende åbning i sin anden weekend med 67,4 mio. dollars. Big Hero 6 indspillede for 56,2 mio. dollars i sin åbningsweekend, og To på flugt (Tangled) åbnede med 48,8 mio. dollars.

'Zootropolis' er allerede åbnet i flere internationale territorier, deriblandt Danmark. Filmen har slået Disney Animations hidtidige rekord i Kina, og dyreeventyret har indspillet 232,5 mio. dollars i alt på verdensplan.

Pixar er ejet af Disney, og deres Toy Story 3 åbnede med 110,3 mio. dollars i 2010, hvilket er musehusets største weekend i USA. DreamWorks' Shrek den Tredje åbnede med hele 121,6 mio. dollars i 2007 og står som den største amerikanske åbning for en animeret film nogensinde.

Zootropolis er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Segoyuser/116755

Jeg vil lige se de 2 andre om de har bedre potentiale til en Oscar men må indrømme grinte temmelig meget af Zootropolis , det lille klip af Find Dory ser spændende ud men holder filmen?
Moana har jeg ikke lige kigget ud.

Jacob

Mon ikke det kunne blive deres bud til næste års prisuddeling?

Setsu

Vi kan ikke være sikrer på det endnu :) Disney udgiver jo en anden film i år, nemlig "Moana", som er deres nyeste "prinsesse". Så indtil vi ser hvordan det går med den, så kan vi ikke være helt sikre endnu.

Jacob

... med deres 'Find Dory', men medmindre den sprænger forventningerne til sin åbningsweekend, og kan høste samme ros som forgængeren, så er Disneys egne nok mere oplagte. På den anden side vandt de jo i år med 'Inderst inde'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

5 timer siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

6 timer siden
Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

20 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

1 dag siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden

Aktive debatter