Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #30

Superfredag #30

Ugens nyheder i superheltenes verden

Stem op!
410
Stem ned!
0
(reset)

- I kølvandet på 20th Century Fox' succes med den R ratede Deadpool har Los Angeles Times spurgt Walt Disneys direktør, Bob Iger, om han agter at producere Marvel-film med den høje censur. Svaret hertil er et klokkeklart nej. Altså ingen hyper-voldelige kampe og bandeord i kommende Captain America-film.

- Variety kan berette, at Suicide Squad får en efterfølger, og at instruktøren David Ayer er tilbage i dirigentrollen. Filmen skal optages i 2017.

- Christian Bale har fortalt til Yahoo Movies, at han ikke er helt tilfreds med sin præstation som Batman i The Dark Knight-trilogien.

- Produceren Charles Roven har afsløret over for Entertainment Weekly, at superhelten Green Lantern formentlig først optræder i Justice League - Part 2, der får premiere i 2019.

- Tidlige estimater anslår, at Batman v Superman: Dawn of Justice får en amerikansk åbningsweekend i omegnen af 140 mio. dollars, når filmen får premiere den sidste uge i marts. Hvis det sker, placerer den sig sammen med film som 'Deadpool' og The Dark Knight, men en del under fx The Avengers.

- Stakkels Jena Malone. Skuespilleren er ifølge Entertainment Weekly blevet klippet ud af 'Batman v Superman: Dawn of Justice'. Filmen, der holder en spilletid på 151 minutter, har åbenbart ikke fundet plads til hendes formodede karakter, Barbara Gordon. Til gengæld optræder hun i den forlængede udgave til hjemmebiografen.


- Der er kommet et nyt klip fra 'Batman v Superman', hvor de to titelkarakterer for alvor går til stålet.


- Apropos den kommende superheltedyst medvirker Ben Affleck i en spøg, hvor han overrasker besøgende på Warner Bros. Studios Tour i Los Angeles.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Jeg synes det er meget glædeligt at 'Deadpool' gør det så godt i biograferne både herhjemme og i udlandet. Jeg tror vi var mange der frygtede at et friskt nyt take på superheltegenren, ville floppe ved billetlugerne. Men nu slår den alle rekorder og hvor er det fedt!
Der er ikke noget at sige til at Fox også klapper i hænderne. En forholdsvis lille satsning ved en billig produktion af en actionfilm, slår alle konkurrenterne ud og tjener sig selv ind rigtig mange gange. YES!!! Man kan på en stille aften næsten høre dem fløjte hele vejen ned til banken.
Så nu skal den lille genistreg kopieres, så der kan tjenes flere penge i fremtiden. Fox melder glædesstrålende ud at den kommende tredje Wolverine-solofilm også skal være R-rated, altså tilladt over 15 år herhjemme. Som om det var nøglen til Deadpool's succes. Det er da for nemt.
Som James Gunn - instruktøren bag 'Guardians of the Galaxy'- meget rigtigt sagde i et interview, er det vigtigt at drage den rette lære ud af Deadpool's succes. Hvorfor gik det så gruelig galt i 'X-Men Origins: Wolverine' og så godt i 'Deadpool'? Svaret er at man i den første film ikke havde nogen respekt hverken for tegneserieforlægget, figuren eller de mange fans. Deadpool figuren blev fuldstændig voldtaget. Alt hvad der gør ham til Deadpool blev ændret. Dragten, våbnene, humoren, personligheden, sproget, selvbevidstheden og selvfølgelig voldens karakter.
Alt dette ændrede det nye hold heldigvis på. Både Ryan Reynolds, Tim Miller og forfatterteamet kæmpede i årevis for at få Fox-studierne til at forstå hvordan det skulle gøres. Langt om længe bar det frugt. Filmens høje rating er en uundgåelig og naturlig følge af tonen i hele oplægget og ikke den endegyldige grund til det vellykkede resultat.
Men OK, flere superhelte kunne godt trænge til at slippe for PG-13 ratingen. Som med Deadpool ligger det også naturligt i forlængelse af oplægget til netop Wolverine. De bedste af tegneserierne om ham er bestemt ikke for børn. 'Old Man Logan' er et godt eksempel. Så det ville da være meget passende i dette tilfælde at lave en R-rated filmatisering af den. Men dermed ikke være sagt at alle fremtidige superhelte-filmatiseringer behøver bevidst at gå efter samme rating.
Fox er nød til at blive klogere, ellers laver de bare flere "Fan4stics".
Opskriften er: Sæt jer ind i tegneserieforlægget, vælg en god historie og gå til det med respekt, forstå ånden eller tonen i serien eller figuren og lad vær med at presse alle filmene ned i en eller anden skabelon - forbudt for børn eller ej. Hvor svært kan det være?

Jacob

Generelt er det bare fedt at se den rivende udvikling hele genren er i, og kanont at årets mest hypede film, 'Suicide Sqaud', får sig en fortsættelse. Spændt på hvordan de passer ind i den franchise Warner Bros. er i gang med at opbygge.

Wayne

Herlig humor, og fint formål.

Ærgerligt, til gengæld med alt det video der allerede har været fra filmen - der er vel snart ikke mere som vi ikke har set?

Jacob

... Aquaman og Flash til gode, og der da også blev annonceret flere skurke vi hellere ikke har set ;-)

Wayne

Ja, naturligvis. Men se hvordan det blev gjort, da Deadpool skulle introduceres - da valgte man istedet at sende små spots, som ikke nødvendigvis havde noget med filmen at gøre.

I stedet for at vise hele sekvenser fra filmen.

Jacob

Jeg er absolut enig i at de alt for ofte fører en nærmest aggressiv kampagne, og hvad angår 'Dawn of Justice' er for mig det mest ærgerlige, hvor de viser Superman, Wonder Woman og Batman går sammen i kamp, fordi det netop viser det øjeblik hvor de går fra at være fjender til allierede. Det klassiske modtræk er at man ikke behøver at se dem, men det er et godt spørgsmål hvorfor de er så forhippet på at gøre det. Måske er de er bange for at folk mister interessen, og fordi de skal være ude i så god tid, så skal de udsende en vis mængde op til premieren.

johnny

lad være med at se trailerne til filmen. der er forhåbentligt ingen der tvinger jer

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

21 timer siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

2 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter