Cookie- og Privatlivspolitik
Schwarzenegger tilbage til Predator?

Schwarzenegger tilbage til Predator?

Shane Blacks efterfølger

Stem op!
56
Stem ned!
0
(reset)

Shane Blacks opfølger til Predator er på vej, og nu er Arnold Schwarzenegger på tale til at vende tilbage til sin originale karakter som Major Alan ”Dutch” Schaefer.

Ifølge Dark Horizons afslørede Schwarzenegger for nyligt, at han har et kommende møde med Black, sandsynligvis om hvorvidt han skal medvirke i den nye efterfølger, som har fået titlen 'The Predator'.

Det er ikke første gang, at action-stjernen vender tilbage til sine glansroller. Sidste år kunne vi fx opleve ham i den femte Terminator-film, Terminator Genisys. Derudover har det været på tale, at han skulle medvirke i en efterfølger til 'Twins' og 'Conan the Barbarian'.

Schwarzenegger og Black kender allerede hinanden fra den originale Predator-film fra 1987, hvor sidstnævnte omskrev manuskriptet og selv medvirkede i en mindre rolle.

Black er efterhånden en garvet instruktør og manusforfatter, som har haft succes med bl.a. Dødbringende våben, Kiss Kiss Bang Bang og senest Iron Man 3. Han er næste gang aktuel med action-komedien The Nice Guys.

The Predator kan forventes i biografen den 1. marts 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
indy

Der vil altid være positive og negative meninger mht gamle roller der går igen i nye versioner af film, men skal de gentages, mener jeg bestemt ikke de skal spilles af andre og især når vi snakker 80'er ikoner om Arnold og gutterne fra Expendables filmene (feks Rocky/Rambo, Terminator, Die hard osv), så ER der ikke andre der kan udfylde deres rolle og er folk ikke vilde med ideen, ser de bare en anden film og lader os andre Arnie fans/freaks (mig selv ink) nyde ham sparke røv igen;-)
,.. men med Shane Black bag kameraet igen, kan det kun blive godt,..

Jimmy

Hvornår har Arnold tænk sig at lave noget NYT? Hvis han ikke havde været sådan en selvoptaget nar og hoppede ind i politik, og glemt sine fans, kunne det jo være at hans karriere stadigvæk kørte, men nu virker det lidt som om han griber efter fortidens storhedstid for at kravle tilbage i rampelyset..
Jeg glædede mig til Terminator 5, men blev dybt skuffet! Og har han egentlig lavet en film siden da?? ... Ikke hvad jeg ved af..
Men når tingene er som de er for vores fortidshelt, så kan man jo kun håbe på, for hans skyld, og vores, at han snart må få en succesfilm igen..

Jacob

... manusset er bedre end til et par af de seneste film om Terminator, for det kan næsten føles som spild at hive østrigeren tilbage.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

2 dage siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

3 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

4 dage siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

4 dage siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

5 dage siden

Aktive debatter