Cookie- og Privatlivspolitik
Kæmpehajen Meg skifter instruktør

Kæmpehajen Meg skifter instruktør

Jurassic Shark?

Stem op!
367
Stem ned!
0
(reset)

Da vi sidste juni for første gang skrev om, at Steve Altens roman Meg, om en kæmpemæssig, forhistorisk haj, skulle filmatiseres, var gyserinstruktøren Eli Roth tilknyttet projektet.

Siden har han tilsyneladende forladt hajfilmen, men nu beretter Deadline, at kollegeren Jon Turteltaub står klar til at overtage.

Turteltaub er primært kendt for at stå bag de to underholdende action-eventyr, National Treasure, samt den mindre succesrige The Sorcerer's Apprentice. Alle med Nicolas Cage på rollelisten...

Dermed kan vi formentlig forvente en noget anden type film, end der oprindeligt var lagt op til - tættere på det eventyrlige fra Jurassic World end det grufulde fra Hostel. Og med Nicolas Cage på rollelisten...

Bogforlægget til Meg handler om jagten på en gigantisk, forhistorisk haj af arten Carcharodon megalodon, som viser sig slet ikke at være uddød. Vi har læst bogen og skrevet om filmens potentiale.

Meg forventes tidligst at få biografpremiere i 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daniel

Jeg har altid selv kigget op på forhistoriske dyr/væsener, og tror denne film vil være lige så god som Jurrasick Park ^^

Thumbs up herfra! :)

GiwizZeni

Er mere, større og vildere, nødvendigvis bedre?
Næ!!! Tænk bare på 'Jurassic Park' kontra 'Jurassic World'. Den sidste var netop en næsten skud for skud genindspilning af klassikeren. Præcis det sensationsjagende spektakel, som dens tematik opponerede moralsk imod. Hykleri!!!
'JAWS' er også en udødelig klassiker. Den har aldrig haft brug for sequels. Den er samtidig et skoleeksempel i at det du ikke ser er mere skræmmende. Noget nutidens filmmagere har glemt. Fordi computeren gør det muligt at skabe og vise alt, glemmer de at det ikke nødvendigvis er det mest effektfulde at gøre. 'Less is More' venner!

JegELSKERFilm

Ja denne film SKAL bare blive bedre en den ELENDIGE Jurassic Shark film. ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=SevMaqy7tEQ

Mikael

I skriver arten hedder Carcharodon megalodon. Dette er forkert. Carcharodon er ikke en forhistorisk haj fra den Miocæne periode, men derimod den recente Hvidhaj. Hajarten hedder Carcharocles megalodon, ligesom dens langt mindre "fætter" Carcharocles angustidens. Artsnavnet "Carcharodon" er en forældet betegnelse for hajen. Det sker sommetider inden for palæontologien, at forskerne ændre navnet på en art. Dette er fx sket med en muslingeart fra Gramleret, førhen kaldet Chlamys clavata, og nu omdøbt til Pseudamussium clavata.

Bare en lille rettelse fra en ivrig fossilsamler :)

Linauser/774152

Bare billedet giver mig mega kuldegysninger...

Jacob

Gætterierne er mange, og der bliver næppe færre i fremtiden, men der begynder at tegne sig et billede af hvad vi kan forvente. De står med en muligheden for en ny franchise, så håber da at filmen kan leve op til forlægget.

Anders

Tror denne film kunne klares på 5-10 minutter hvis hovedpersonerne optog en video af dyret og sendte den til den amerikanske flåde.

Jeg forventer plothuller større end hajen og hovedpersoner som agerer mere ulogisk end Donald Trump

Det bliver et "pænt nej tak" herfra

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

3 timer siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

11 timer siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

12 timer siden
Fiskerjensuser/1146776
Fiskerjensuser/1146776

Dark Waters kommer ud på torsdag

14 timer siden
Reneuser/318893
Reneuser/318893

"En 90'er-film fuckede fuldstændig med Johannes Lassens hjerne".

15 timer siden

Aktive debatter