Cookie- og Privatlivspolitik
Headhunterne genindspilles i USA

Headhunterne genindspilles i USA

Morten Tyldum atter ombord

Stem op!
71
Stem ned!
0
(reset)

Før The Imitation Game gjorde Morten Tyldum til et efterspurgt navn i Hollywood, brød den norske instruktør igennem med den veloplagte thriller, Headhunterne.

Nu har Tyldum og hans nystartede produktionsselskab Norse Code, der specialiserer sig i at producere skandinaviske projekter i USA, planlagt at genindspille Jo Nesbø-filmatiseringen på amerikansk. Dette skriver Deadline.

Tyldum producerer sammen med Marianne Gray og Berna Levin fra Yellow Bird, og projektet er på så tidligt et stadie, at man endnu ikke ved, om det bliver til en spillefilm eller en tv-serie.

Aksel Hennie, Synnøve Macody Lund og Nikolaj Coster-Waldau medvirkede i den originale film, men der er selvsagt ingen skuespillere på plads til den nye udgave.

Morten Tyldums næste film er Passengers med Chris Pratt og Jennifer Lawrence, der får premiere den 22. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Poppé

Mange andre har sat pennen til papiret før mig i disse genindspilningsnyheder, men det gør det ikke mindre rigtigt: Det er dybt forargeligt, at gode ikke-amerikanske film gang på gang skal genindspilles i Hollywood.

Headhunterne er en fremragende thriller, som fortjener respekt og at nå ud til resten af filmverden i sin nuværende form. Amerikanerne kunne lære meget af den skandinaviske filmkunst, og det vil i øvrigt kun være stimulerende for amerikanerne at se film på et andet sprog med andre skuespillere, end de kender.

Jeg forstår selvfølgelig godt de økonomiske argumenter, og at Hollywood er en gigantisk industri, som alle instruktører - amerikanske såvel som norske - har våde drømme om. Kunsten er jo til salg for højestbydende. Hvis filmen ikke havde været vellykket, kunne jeg godt se idéen i at lave en genindspilning, hvor man tror på at kunne tilføre bedre elementer. Men det er ikke sagen her. Ak og ve!

Jeg kan kun anbefale, at man boykotter amerikanske genindspilninger af ikke-amerikanske filmperler. Historien viser gang på gang, at Hollywood i disse situationer har en enestående evne til at gøre kvalitet mainstream.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

2 timer siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

22 timer siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

23 timer siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

2 dage siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

4 dage siden