Cookie- og Privatlivspolitik
Headhunterne genindspilles i USA

Headhunterne genindspilles i USA

Morten Tyldum atter ombord

Stem op!
71
Stem ned!
0
(reset)

Før The Imitation Game gjorde Morten Tyldum til et efterspurgt navn i Hollywood, brød den norske instruktør igennem med den veloplagte thriller, Headhunterne.

Nu har Tyldum og hans nystartede produktionsselskab Norse Code, der specialiserer sig i at producere skandinaviske projekter i USA, planlagt at genindspille Jo Nesbø-filmatiseringen på amerikansk. Dette skriver Deadline.

Tyldum producerer sammen med Marianne Gray og Berna Levin fra Yellow Bird, og projektet er på så tidligt et stadie, at man endnu ikke ved, om det bliver til en spillefilm eller en tv-serie.

Aksel Hennie, Synnøve Macody Lund og Nikolaj Coster-Waldau medvirkede i den originale film, men der er selvsagt ingen skuespillere på plads til den nye udgave.

Morten Tyldums næste film er Passengers med Chris Pratt og Jennifer Lawrence, der får premiere den 22. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Poppé

Mange andre har sat pennen til papiret før mig i disse genindspilningsnyheder, men det gør det ikke mindre rigtigt: Det er dybt forargeligt, at gode ikke-amerikanske film gang på gang skal genindspilles i Hollywood.

Headhunterne er en fremragende thriller, som fortjener respekt og at nå ud til resten af filmverden i sin nuværende form. Amerikanerne kunne lære meget af den skandinaviske filmkunst, og det vil i øvrigt kun være stimulerende for amerikanerne at se film på et andet sprog med andre skuespillere, end de kender.

Jeg forstår selvfølgelig godt de økonomiske argumenter, og at Hollywood er en gigantisk industri, som alle instruktører - amerikanske såvel som norske - har våde drømme om. Kunsten er jo til salg for højestbydende. Hvis filmen ikke havde været vellykket, kunne jeg godt se idéen i at lave en genindspilning, hvor man tror på at kunne tilføre bedre elementer. Men det er ikke sagen her. Ak og ve!

Jeg kan kun anbefale, at man boykotter amerikanske genindspilninger af ikke-amerikanske filmperler. Historien viser gang på gang, at Hollywood i disse situationer har en enestående evne til at gøre kvalitet mainstream.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

susanuser/413972
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hæ

1 time siden
Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

21 timer siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

1 dag siden
Anna

ahhahahaah crapique!

1 dag siden

Aktive debatter