Cookie- og Privatlivspolitik
Harrison Ford er igen Indiana Jones

Harrison Ford er igen Indiana Jones

Og Steven Spielberg instruerer Indy 5

Stem op!
108
Stem ned!
0
(reset)

Rygterne har længe svirret om, hvem der skulle overtage rollen som Indiana Jones i den kommende femte film. Nu offentliggør Walt Disney Pictures, at Harrison Ford vender tilbage som Indy i filmen, der igen skal instrueres af Steven Spielberg.

Disneys chef, Alan Horn, udtaler i en pressemeddelelse: 

- Indiana Jones er en af de største helte i filmhistorien, og vi glæder os til at lade ham vende tilbage til det stor lærred i 2019.

- Det er sjældent, at der er så perfekt en kombination af instruktør, producere, skuespiller og rolle, og vi kunne ikke være mere spændte på at være med i dette eventyr med Harrison og Steven. 

George Lucas, der var med til at skabe historierne i de tidligere film, bliver ikke nævnt, men producerne Kathleen Kennedy og Frank Marshall er tilbage.

Mange mente allerede, at Harrison Ford var for gammel, da han som 64-årig medvirkede i den fjerde film i serien, Indiana Jones og krystalkraniets kongerige.

Det bliver interessant at se reaktionerne på, at den nu 73-årige Ford vender tilbage. Samtidig gjorde han det godt som Han Solo i den seneste Star Wars-film.

Indiana Jones 5 får international premiere den 19. juli 2019

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Lassicuser/582638

Hvorfor er det at alle gode franchises skal malkes i så voldsom grad at de til sidst ikke længere bliver husket som gode franchises? Paranormal Activity, Terminator, Die Hard og nu Indiana Jones. Jeg troede ellers Krystalkranie-tingen beviste så grundigt at vi ikke behøver flere film i den her serie. RIP Indy.

"You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain"

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Sørenuser/789818

Der var masser af gode momenter i den. I så fald var 2'eren heller ikke perfekt.
Glæder mig at Ford stadig er med i 5'eren. Selvom alderen begynder at tynge så kan der sagtens være plads til nogle gode sidekicks som short-round i 2'eren, Connery i 3'eren og Jones junior i 4'eren.
Det vigtigste er humoren, dialogen og Fords nærvær

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Spielberg har bevist at han stadig har det der skal til - og der er kun een Indiana Jones; Harrison Ford.

Nu glæder jeg mig bare til at de får rettet op på serien, så vi får en værdig afslutning. Men efter skuffelsen sidst, så er forventningen ikke så stor mere.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
GiwizZeni

I min bog findes der kun 3 Indiana Jones film. Men en fjerde og sidste kunne da være en fin og værdig afslutning:)

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Henrik Vinther

Der er vist nogle der kan lugte penge ;)
Jeg springer over i denne omgang, er blevet træt af alle de franchise film.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Kimuser/120282

så det indys tur til at dø lol

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Han har vist at han selv i høj alder kan klarer sine tidligere roller, så er temmelig fortrøstningsfuld at Ford kan gøre det igen. Og ikke at Indy nødvendigvis dør næste gang, men en slags afslutning ligesom med Han Solo i 'The Force Awakens' kunne man forestille sig.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj

Fint forrebedelsestid til Spielberg og Lucas, så kom nu med den perfekte historie. Vi ved, at i kan. Og det må ikke gå galt ligesom den forrige!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
PaLasse

De første tre film er klassikere. Den fjerde startede godt og var langt henad vejen en værdig efterfølger, synes jeg, men der var også scener, der aldrig skulle have været ofret film på: især scenen med aberne i junglen var for meget af det gode.

En femte film i de rette hænder (Spielbergs), med Lucas i en mindre rolle, og med et godt manuskript...gerne af Lawrence Kasdan; hvorfor skulle det ikke kunne blive magisk?

Harrison Ford vil være blevet 77 år til den tid og hvorfor skulle denne figur ikke ældes? Han gjorde det fantastisk i STAR WARS og er i det hele taget en mand, der holder sig igang og holder sig i form.

Jeg glæder mig personligt virkelig meget.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Renéuser/869941

Håber godt nok at de har lært noget af deres sidste miserable forsøg på at genoplive indy fra fordums tides stolthed. For den var alt det de andre ikke var. CGI en masse og rodet. Håber sgu de tager sig sammen.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Og så skal vi lige huske at mange af hans ældre film har langt større værdi, hvis man regner dens tids værdi som selvfølgelig er langt mere sigende

1 time siden
TheDayDreamer

Normalt er jeg ikke den store fan af danske produktioner (Afdeling Q-filmene er udtagelsen til reglen) men jeg må indrømme at denne trailer holdt m

23 timer siden
Anjauser/50528
Anjauser/50528

Dantes peak
The impossible
The wave
Twister
Daylight
San Andreas
Deep Impact
Day after tomorrow

1 dag siden
Patricia

Super spændende. Elsker epoke-film og supeheltefilm og hvis den bliver instrueret af Spielberg kan den jo ikke blive andet end god.

2 dage siden
VIPER

Af alle MCU's film indtil videre, er jeg nu blevet mest underholdt af Avengers (2012) & Civil War.

2 dage siden

Aktive debatter