Cookie- og Privatlivspolitik
Føderationen får ny leder i Star Trek Beyond

Føderationen får ny leder i Star Trek Beyond

Indkaldt til ekstraoptagelser

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Optagelserne til den tredje Star Trek-film er allerede i kassen, men nu meddeler Deadline, at et nyt navn er blevet tilknyttet rollelisten.

Den iranske skuespillerinde Shohreh Aghdashloo, der blev Oscar-nomineret for The House of Sand and Fog, er pludseligt blevet tilføjet i rollen som "High Command of the Federation", og nye scener skal nu skydes i produktionens absolut 11. time.

Star Trek Beyond får allerede premiere til sommer, så det er sent, at en større karakter kommer ombord. Der er dog ingen snak om at ændre på premieredatoen, så vi må formode, at JJ Abrams' arvtager, Justin Lin, har styr på situationen.

Science fiction-filmen følger denne gang Captain Kirk (Chris Pine) og hans besætning, der strander på en forbudt planet uden håb om at blive reddet.

Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, Anton Yelchin og Simon Pegg vender alle tilbage sammen med nytilkommere som Idris Elba og Sofia Boutella.

Star Trek Beyond får dansk premiere den 21. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sofie

elskede hende i The Expanse (hvor hun sjovt nok spillede en lignende karakter), så glæder mig rigtig meget til at se hende i Star Trek

Jacob

Nu er jeg ikke lige bekendt med hende, men når man tager en så drastisk beslutning, så må virkelig have noget at byde på, for at kunne blive tilføjet så sent i en kæmpe produktion.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marianneuser/561175
Marianneuser/561175

Helt klart Lord of the Rings - starten på et fantastisk eventyr, der kan ses igen og igen.

2 minutter siden
Anneuser/55936
Anneuser/55936

En smuk og tankevækkende film - biografi - om en eminent matematiker, som lider af skizofreni - og alligevel ender med en nobelpris.

13 minutter siden
Susanne

Chihiro og heksene er den bedste film fra 2001.

1 time siden
ELI
ELI

Helt klart The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, da det er begyndelsen af en uforglemmelige rejse, som blandt andet siger noget om ci

2 timer siden
Hønse

Helt klart The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring

2 timer siden

Aktive debatter