Cookie- og Privatlivspolitik
Skal hun spille Mary Poppins?

Skal hun spille Mary Poppins?

Into the Woods-skuespiller er favorit

Stem op!
331
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge Variety er Emily Blunt på tale til titelrollen, når Disney genindspiller den udødelige klassiker Mary Poppins fra 1964.

Rob Marshall skal instruere, og ifølge kilder har Blunt været favorit til rollen, siden hun arbejdede sammen med Marshall på Into the Woods.

Disney vil gerne i gang med optagelserne snart, men aftalen med Blunt er endnu ikke på plads. Skuespillerinden venter nemlig sit andet barn, hvilket kan have betydning for hendes beslutning.

Handlingen kommer til at foregå under depressionen i London 20 år efter den første film, og vil tage udgangspunkt i barnepigens tilbagevenden til familien Banks.

'Mary Poppins' har endnu ikke fået en premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sten

Hvis det bliver Emily Blunt der skal spille hovedrollen.

Hun er så dejlig, at hvis de lavede en 2'er til "Steamboat Willie", med Blunt som Mickey Mouse, så ville jeg se den.

Kenneth

Jeg tror ikke Disney på nogen måder er desperate eller mangler penge for den sags skyld. De har tidligere meldt ud at de fortsætter deres live-action indspilninger af deres klassikere, om man så kan lide det eller ej. Det her er dog en decideret 2'er ud fra beskrivelsen, og jeg er enig i at det er farligt at røre så uddødelig en klassiker som Mary Poppins med en fortsættelse - live action af klassikere kan jeg godt se ideen i, det rummer nogle muligheder for at fortælle en del af historien som tegnefilmene ikke gør, se bare Askepot, hvor man fik et større indblik i Lady Tremaines liv, og Maleficent også et godt eksempel på hvordan historien er kan vendes til noget helt andet. Det bliver dog spændende at se hvem de får til rollen

Horsi

Det er måske ikke en desperat handling, men jeg synes stadig det er at spille falit. Et falit på at ville skabe nogle smukke og nye klassiker. I stedet skal vi nu se os igennem film efter film der er genindspilninger vi allerede har set. Filmen Malificent er dog det værste eksempel. Personligt afskyr jeg den film, og fatter ikke at det er blevet en succes. Cinderella var okay men ikke noget mesterværk. Jeg frygter derfor at det bliver noget mak værk når de skal til at pille ved en så fantastisk historie som denne. Arme P.L. Travers må vende sig i sin grav, hvis hun vidste hvad der skete med hendes historie.

Jacob

Forfatterinden bag Mary Poppins skrev flere bøger om den eventyrlige barnepige, så kan sagtens se dem fortsætte. At den oprindelige skaber næppe vil bryde sig om det, og at markedet nærmest drukner i den her type film er en anden sag.

Horsi

Jeg tror titlen siger rimelig meget om hvad jeg mener om dette. I mine øjne er det den største falit erklæring Disney kan komme med. Efter to så fantastiske film som Mary poppins og Saving mr Banks troede jeg de var done. Jeg føler virkelig ikke, at der er mere at komme efter på det område, men det mener de. Jeg synes det er så sørgeligt for Mary Poppins ender på en lykkelige note som jeg ikke har lyst til at få smadret. Jeg skal ikke se den, og jeg vil sørge over at Disney er så desperat at de nu smadre to af deres mest fantastiske film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter