Cookie- og Privatlivspolitik
Futuristisk Zorro får manuskriptforfatter

Futuristisk Zorro får manuskriptforfatter

Gravity-skribent hyret

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Zorro er en af de mest sejlivede helte på det store lærred, og nu skal de svages forkæmper igen svinge kården.

Jonás Cuarón (Gravity) er ifølge The Hollywood Reporter blevet hyret til at skrive manuskriptet til en ny fortolkning af Zorro, der kommer til at foregå i en nær fremtid.

Filmen, der får titlen 'Z', har været i limbo hos produktionsselskaber i årevis under titlen 'Zorro Reborn', men nu har Lantica Media og Sobini Films slået sig sammen om et reboot af den maskebærende helt.

'Z' kommer til at foregå i en postapokalyptisk fremtid, hvor Zorro skal bekæmpe tyraner og beskytte befolkningen. Gael García Bernal har tidligere været på tale til at spille helten, men med ændringer i produktionsselskaber lader rollen igen til at være ubesat.

Z har endnu ingen premieredato, men påbegynder efter planen optagelserne til marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dunbar

Lyder ærlig talt lidt mærkeligt i mine ører, da Zorro for mig altid har været en helt, der hører til i den typiske 1800-tallet udgave.

Men jeg skal da nok se den, når den kommer ud.

Jacob

Ingen tvivl om at postapokalyptiske fremtidsfilm kan være en indbringende forretning, men vi ser samtidigt igen og igen at det kikser, hvor man tager en klassisk karakter, og putter personen over i anden tid. Synes det lyder som en dum idé ...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.