5 film du skal se i februar

Fra Deadpool til Disney
Billede
(© Hil Cæsar!/UIP)

Februar er altid garanti for stærke dramaer, hvilket ses på listen over månedens mest ventede film med Oscar-kandidaterne 'Den danske pige' og 'Spotlight' iblandt.

En superhelt uden de store Oscar-ambitioner løber dog med førstepladsen, mens Disney også er at finde sammen med Coen-brødrenes nyeste komedie.

Husk, at du kan selv påvirke fremtidige resultater og afgive din stemme på filmprofilerne.

Deadpool/20th Century Fox
Deadpool

Ryan Reynolds spiller Wade Wilson, der efter en omgang tortur forvandles til antihelten Deadpool, og derefter søger grov hævn. Forvent grafisk vold og humor langt, langt under bæltestedet.

Den danske pige/UIP
Den danske pige

Eddie Redmayne spiller danskeren Lili Elbe, den første person til at undergå et fuldt kønsskifte. Alicia Vikander er hustruen, der kæmper side om side med sin partner.

Hil, Cæsar!/UIP
Hil, Cæsar!

Coen-brødrene er tilbage og med sig har de halvdelen af Hollywood i en film om… Hollywood. Handlingen foregår indenfor 50ernes studiesystemet, hvor en filmstjerne (George Clooney) kidnappes.

Zootropolis/Disney
Zootropolis

Disney står bag animationsfilmen om en poilitikanin og en snu ræv, der skal opklare et mysterium i byen Zootropolis, hvor alverdens dyr lever side om side.

Spotlight/UIP
Spotlight
Stjernespækket autentiske historie om journalisterne på The Boston Globe, der afslørede en pædofilring blandt de katolske præster i Boston.