Cookie- og Privatlivspolitik
12 ting vi ved om Fifty Shades Darker

12 ting vi ved om Fifty Shades Darker

Valentine-special

Stem op!
133
Stem ned!
0
(reset)

Valentinsdag handler om kærlighed, blomster og gaver, og sidste år var valentinsdag noget helt særligt, især for kvinder. Fifty Shades of Grey fik nemlig premiere.

I år er der desværre ingen Christian Grey og Anastasia Steele til at forsøde valentinsdag, da Fifty Shades Darker først får premiere næste år.

Som et plaster på såret har vi derfor lavet en liste over, hvad vi indtil videre ved om den næste film i rækken.

1. Efter premieren på 'Fifty Shades of Grey' i 2015 gik der rygter om, at Jamie Dornan ikke ville vende tilbage i rollen som Christian Grey. Dette skyldes eftersigende, at Dornans kone ikke brød sig om de mange erotiske scener. Rygterne blev dog hurtigt slået til jorden, og Dornan udtalte, at han var 100% dedikeret til franchisen.

2. I marts 2015 afslørede instruktør Sam Taylor-Johnson og manuskriptforfatter Kelly Marchel, at de ikke vil vende tilbage til seriens anden film. Dette skyldes sandsynligvis uoverensstemmelser mellem instruktøren og bogens forfatter E.L. James.

3. James Foley er efterfølgende blevet bekræftet som instruktør, og Naill Leonard, der er gift med E.L. James, skal skrive manuskriptet.  

4. Med en ny instruktør ombord går der også rygter om, at Anastasia kommer til at være blondine i den nye film. Christian Grey har jo allerede en helt hær af iskolde blondiner, der arbejder for ham, og som tilsyneladende ikke vækker hans interesse. Men det lyder usandsynligt, at filmen vil bevæge sig så langt væk fra forlægget. 

5. Dornan og Dakota Johnson har eftersigende fået en stor lønforhøjelse på 'Fifty Shades Darker'. På den første film tjente de $250.000 hver, men denne gang får deres lønseddel et stort boost. Det præcise beløb er ikke offentliggjort, men ifølge rygterne kan de se frem til flere millioner for denne film alene.

6. 'Fifty Shades Darker' vil starte hvor 'Fifty Shades of Grey' sluttede. Det betyder, at Christian og Anastasia stadig er gået fra hinanden.

7. Indtil videre er der kun udgivet en kort teaser fra 'Fifty Shades Darker', som kan ses forneden.

8. I januar blev det offentliggjort, at Kim Basinger skal spille Elena Lincoln aka Mrs. Robinson, som er Greys forhenværende dominatrix. Mange fans havde ellers Charlize Theron som favorit til rollen.

9. For nyligt er rollen som Greys ekskæreste, Leila, blevet tilknyttet den 28-årige Bella Heathcote, der er bedst kendt fra 'Pride and Prejudice and Zombies'.

10. Fifty Shades Darker kommer eftersigende til at have flere og dristigere sexscener end den første film.

11. Johnson har udtalt, at hun i 'Darker' vil sørge for, at publikum får hele Dornans krop at se, inkl. hans ædlere dele. Hun mener, at det kun er fair i forhold til, hvor meget hun selv viste i den første film. ”Everybody wants to see the D!” har Jonhson udtalt.

12. Optagelserne til 'Fifty Shades Darker' skulle være begyndt i januar, men er nu planlagt til at starte mellem februar og juli.

Fifty Shades Darker får dansk premiere den 9. februar 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

ALEX
DK?

Vides det om hvorvidt og hvornår filmene kommer til DK?

4 timer siden
Miss Hearts

Så kom en ny mere indholdsrig trailer til Downton.

4 timer siden
Jacob

Jeg må sige at jeg overrasket over det ikke er GoT-skaberne, der skal stå bag KOTOR-trilogien.

2 dage siden
Christian

De har allerede meldt ud da de begyndte optagelserne at dette vil være en reboot som starter hvor Terminator 2 slutter.

3 dage siden
Jacob

Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, og super fedt at have Linda Hamilton tilbage. Hun er ikke blevet mindre krigerisk med årene.

3 dage siden

Aktive debatter