Cookie- og Privatlivspolitik
Jennifer Lawrence scorer Fidel Castro

Jennifer Lawrence scorer Fidel Castro

Hunger Games-stjernen i autentisk drama

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Selvom Jennifer Lawrence er biografaktuel i hele to film, Joy og Mockingjay - del 2, og har en håndfuld flere på vej, er der intet, der tyder på, at den flittige skuespillerinde skruer ned for tempoet.

Ifølge The Hollywood Reporter skal Lawrence spille den autentiske rolle som Marita Lorenz, der havde en affære med Cubas leder, Fidel Castro, i 1959.

Som blot 19-årig bliver hun gravid med den socialistiske diktator, men vælger at få foretaget en abort og flygte til USA. I Guds Eget Land bliver hun rekrutteret af CIA til at snigmyrde Castro - en plan der tydeligvis aldrig blev gennemført.

Marita Lorenz, der stadig er i live og har skrevet to selvbiografier, har i det hele taget haft en ret usædvanlig tilværelse. Udover Castro har hun haft en affære med en venezuelansk diktator, påstår hun har været involveret i mordet på John F. Kennedy og spioneret for FBI.

'Marita' har endnu ingen premieredato eller instruktør, men manuskriptforfatteren Eric Warren Singer, der arbejdede sammen med Lawrence på American Hustle, står bag et udkast til drejebogen for filmselskabet Sony Pictures.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

15 timer siden
Marianne

Men ligefrem spærre ham inde, fordi han har en anden filmsmag? Nej, vel.

17 timer siden
Marianne

Jeg brød mig ikke meget om Moonlight, selvom den fik en Oscar for bedste film - men det er The Academy, der bestemmer.

17 timer siden
Michael

I min verden, hvis vi kun går udfra titel sangen, burde "From Russia With Love" ikke være med, da den kun fremgår i rulleteksterne, men da afstemni

17 timer siden
Kaj
Kaj

Vi har lissom set ham.

17 timer siden

Aktive debatter