Cookie- og Privatlivspolitik
Jennifer Lawrence scorer Fidel Castro

Jennifer Lawrence scorer Fidel Castro

Hunger Games-stjernen i autentisk drama

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Selvom Jennifer Lawrence er biografaktuel i hele to film, Joy og Mockingjay - del 2, og har en håndfuld flere på vej, er der intet, der tyder på, at den flittige skuespillerinde skruer ned for tempoet.

Ifølge The Hollywood Reporter skal Lawrence spille den autentiske rolle som Marita Lorenz, der havde en affære med Cubas leder, Fidel Castro, i 1959.

Som blot 19-årig bliver hun gravid med den socialistiske diktator, men vælger at få foretaget en abort og flygte til USA. I Guds Eget Land bliver hun rekrutteret af CIA til at snigmyrde Castro - en plan der tydeligvis aldrig blev gennemført.

Marita Lorenz, der stadig er i live og har skrevet to selvbiografier, har i det hele taget haft en ret usædvanlig tilværelse. Udover Castro har hun haft en affære med en venezuelansk diktator, påstår hun har været involveret i mordet på John F. Kennedy og spioneret for FBI.

'Marita' har endnu ingen premieredato eller instruktør, men manuskriptforfatteren Eric Warren Singer, der arbejdede sammen med Lawrence på American Hustle, står bag et udkast til drejebogen for filmselskabet Sony Pictures.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

8 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

1 dag siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

1 dag siden
TheDayDreamer

Den her trailer er intet mindre end magisk!

2 dage siden

Aktive debatter