Cookie- og Privatlivspolitik
Jennifer Lawrence scorer Fidel Castro

Jennifer Lawrence scorer Fidel Castro

Hunger Games-stjernen i autentisk drama

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Selvom Jennifer Lawrence er biografaktuel i hele to film, Joy og Mockingjay - del 2, og har en håndfuld flere på vej, er der intet, der tyder på, at den flittige skuespillerinde skruer ned for tempoet.

Ifølge The Hollywood Reporter skal Lawrence spille den autentiske rolle som Marita Lorenz, der havde en affære med Cubas leder, Fidel Castro, i 1959.

Som blot 19-årig bliver hun gravid med den socialistiske diktator, men vælger at få foretaget en abort og flygte til USA. I Guds Eget Land bliver hun rekrutteret af CIA til at snigmyrde Castro - en plan der tydeligvis aldrig blev gennemført.

Marita Lorenz, der stadig er i live og har skrevet to selvbiografier, har i det hele taget haft en ret usædvanlig tilværelse. Udover Castro har hun haft en affære med en venezuelansk diktator, påstår hun har været involveret i mordet på John F. Kennedy og spioneret for FBI.

'Marita' har endnu ingen premieredato eller instruktør, men manuskriptforfatteren Eric Warren Singer, der arbejdede sammen med Lawrence på American Hustle, står bag et udkast til drejebogen for filmselskabet Sony Pictures.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

2 uger siden

Aktive debatter