Cookie- og Privatlivspolitik
David Bowie-filmen Labyrinth genindspilles

David Bowie-filmen Labyrinth genindspilles

Guardians of the Galaxy-skribent bag ny film

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

The Hollywood Reporter har afsløret, at eventyrfilmen Labyrinth fra 1986 vender tilbage i en eller anden form.

Jim Hensons familie-venlige film havde David Bowie i en nu ikonisk rolle, som troldkongen Jareth, der stjæler en baby for at lokke barnets smukke storesøster (Jennifer Connelly) i fordærv.

Nyheden kommer kun uger efter Bowies død, hvilket blot forstærker følelsen af, at en ny udgave, hverken er nødvendig eller på tide.

TriStar Pictures har indgået en aftale om at producere den nye udgave. Om det er en direkte genindspilning, eller en slags fortsættelse, vides ikke.

Guardians of The Galaxy-skribenten Nicole Perlman har fået til opgave at transformere 80er-filmen med krystalkugler og Dance, Magic, Dance-lyrik til nutidig form.

Hvornår den nye 'Labyrinth' udkommer, melder historien intet om.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
daisy

bare mere end forkert og unødvendigt!!! Der findes kun en Labyrinth og en troldkonge (bowie er perfekt)...filmen er fantastisk som den er, og den er alt for unik og speciel til at gøre dette...den nye skal IKKE ses

Segoyuser/116755

Den film er så unik, han er jo nærmest lige blevet begravet og så vil de lave en ny .....for himmelen vær dog produktive og lav nogen nye film sæt nogen igang til at bruge deres kreativitet.....jeg vælger ikke at se den for har den med David på dvd den er supergod!!!

Jesper

Den skal ikke laves. Og kommer den, er det bare med IKKE at se den. Så kan de måske lære ikke at pille ved noget som er perfekt.
Det er da helt ufatteligt så stor mangel der er på kreativitet blandt filmselskaberne og manuskriptforfatterne...

Jacob

Spørgsmålet er hvor længe projektet har været på tegnebrættet, og om det bare er uheldig timing? Men umiddelbart er det lige frisk nok på nuværende tidspunkt at komme med den her melding, og man kunne sagtens have ventet i betragtning af Bowies død.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mickey

Udover Rogue One, så har Disney's Star Wars været én kæmpe skuffelse.

3 timer siden
Jacob

Kejseren dør i Episode VI. Det har J.J. Abrams været ude og sige efter den store afsløring.

5 timer siden
Antaeus

Nu kender jeg ikke nogle af bøgerne, men hvis man henholder sig til filmuniverset, altså de forrige Star Wars film og især Ep.

9 timer siden
Kasper

At kejseren overlevede er udforsket i ret mange roste EU bøger, og kan næppe betragtes som en hovsa løsning.

9 timer siden
Antaeus

At være den nye "The Force Awakens" (Star Wars) ser jeg ikke som en stor fordel - jo, sammenlignet med hvad der er kommet af Terminator film efter

10 timer siden

Aktive debatter