Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Den bedste Star Wars-film

Afstemning: Den bedste Star Wars-film

Tiden er inde!

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Godt nok blev The Force Awakens for nylig kåret til sidste års bedste film i vores store afstemning, men det betyder ikke, at det er den bedste Star Wars-film nogensinde.

Så er Kraften stærkest med de oprindelige film fra 1970erne og 1980erne? Er prequel-trilogien fra 00erne håbløst undervurderet? Eller er den nyeste bare den bedste?

Det er blevet tid til at kåre den bedste Star Wars-film, og du kan stemme på din favorit blandt alle syv film. Du kan få et hurtigt overblik i filmkurrusellen forneden.

At udpege et enkelt værk i en så ikonisk filmserie er ikke let, så du kan begrunde valget i kommentarfeltet forenden.

Star Wars: The Force Awakens er aktuel i biografen.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine Guser/422717

Personinstruktionen og manuscriptet er bare lige et par niveauer bedre i "The empire strikes back", kan blive ved med at fornøjes over detaljer i dem. Klart min favorit!

Tommy Pranguser/876976

Undrer mig meget nogen har "Phantom Menace" som favorit...

Fadil

Rent ud sagt er Star Wars episode 6 den der slår dem alle, fordi at Anakin Skywalker er i kontant i konflikt med den mørke side, ved at i Star Wars episode 5, får han ny ide hvordan han kan manipulere kejseren til sige god for at prøve at omvende Luke. For Anakin Skywalker lære sin søn om hvad der venter ham (kejseren) ved at prøve Luke af, så Luke kan blive bedre til at håndtere kejserens styrke og i Star Wars episode 6 kan man virkelig se og mærke at Anakin Skywalker trådser kejseren på det yderste, ved først at ikke blive på kommandoskibet og der næst at vise Luke den eneste vej til at bekæmpe kejseren ved at drille ham med at omvende hans søster Leia. I Star Wars episode 5 lokker Anakin Skywalker kejseren til at sige ja til at prøve at omvender Luke og ikke at dræbe ham, for kejseren ser Luke som en meget stor trussel, for kejseren må har kunne have ser sin egen "downfall". For i Star Wars episode 6 kan kejseren åbenbart ikke sanse Luke, da Luke er ombord på den stjålende skib, det jeg tror er at det må jo være Leia der er virkelig dytig med at sløre dem fra kejseren og hun må jo gøre det uden at hun ved hvad hun gør, for mange Jediridder besider den evne i at sløre sig fra sig modstander og fjender, og Luke gør det også over for sin far, hvor Anakin Skywalker siger til Luke "You can't hide forever Luke". Men de andre Star Wars episode er næsten lige så gode, men de vil ikke kunne slå Star Wars episode 6. Men den der er mest sørgeligste af dem alle er Star Wars episode 7, hvor Han Solo bliver myrdet af sin egen søn, jeg var lige ved at rejse mig op og råbe udover hele biografen: "NEJ, DIN STUD", for den begyndte at blive rigtig spændende og da han så holder fast og river lyssværdet til sig kunne jeg se og føle at det vil ende dårligt for Han Solo.

rene

Den er der vi bliver præsenteret for hele det fantastiske univers og hold stadig i dag er ikke sikker på alle de andre bliver husket på samme måde

Canberrauser/353152

Som regel er det altid den første der er den bedste og det gælder også for Star Wars filmene synes jeg :-)

Jesper Juul Keller

Something, Something, Something, Dark Side er helt klart den bedste af de tre.

Jonas

Selvom det nok ikke er den bedste film i serien, er der ingen tvivl om, at Episode III er min yndlings. Den første scene i filmen med rumslaget over Coruscant er ren Star Wars med kreativ action og humor. Selvom filmen lider af nogle af de samme problemer som resten af prequel-trilogien, gør Anakins rejse til den Mørke Side meget op med dette. Man mærker tydeligt, hvor stort et dilemma det er for Anakin at vælge mellem de gode, men til tider hykleriske Jedi-riddere, og de onde kræfter, der muligvis kan redde hans kone. Han vender sig lige lovlig hurtigt mod den Mørke Side, men Hayden Christensen formår virkelig at udtrykke Anakins følelser igennem intense blikke og truende fremtoning, når han ikke skal sige tåkrummende replikker. Det bedste ved filmen er dog klart Ian McDiarmid som Palpatine. Han spiller røven ud af bukserne i denne film, og han brillerer både som snu politiker og psykotisk Sith-fyrste.

Det er langt fra den bedste i serien, men Revenge of the Sith snupper min stemme pga. eventyrlysten, et par gode skuespilspræstationer og smukke og intense scener.

Sten

om "The Force Awakens" har kopieret vel rigeligt fra originalen, som et par brugere har travlt med at gentage i samtlige tråde hvor Star Wars bliver nævnt.

Så er der jo bare to fede film, den ene mere original end den anden, men så har den anden til gengæld 5000 gange federe effekter og bedre skuespil end den ene. Sådan er der så meget.

Men uanset at kopimaskinen har været fremme, så er der alligevel ingen af de to der slår "The Empire Strikes Back", der selvfølgelig er den bedste.

Næ, det der virkelig er rystende her, er ikke at der er blevet lånt lidt fra originalen, men mere den kendsgerning at der lige nu er flere der synes at "Return of The Jedi" er den bedste, end der er dem der synes at "A New Hope" er det.

Det er en sag for Mulder & Scully.

Hannibal

Ja jeg er helt enig med hvad du skriver!!

Jacob

Den er ikke 100 procent perfekt, men den er klart den mest gennemførte. Den er undtagelsen der bekræfter reglen om, at fortsættelsen ikke kan leve op til forgængerens succes. Og så rummer den en af filmhistoriens største afsløringer, som oprindeligt lød helt anderledes. Desuden introducerer den Yoda, og viser den egentlige skurk bag Darth Vader.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

2 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

2 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

3 dage siden

Aktive debatter