Cookie- og Privatlivspolitik
4 fede action-scener i sneen

4 fede action-scener i sneen

Adrenalin-rush på bjergene (advertorial)

Stem op!
286
Stem ned!
0
(reset)

Filmen er ikke alene om at indeholde nogle vildt underholdende scener, der foregår i snelandskaber på ski, snowboard, eller det der er vildere.

I virkelighedens verden er noget af det tætteste, der kommer på filmverdenens vilde skiture, det såkaldte freeriding. Her snowboarder eller står man på ski, uden der er en fast sti eller rute, man skal følge.

Hvis du skulle være interesseret i at prøve kræfter med suset fra freeriding, eller andre bare former for skiferier, kan du læse meget mere her (eksternt link).

Fire fede action-scener i sneen:

Point Break/UIP

Point Break (2015)
Actionfilmen er et remake af en anden film fra 1991 og handler om adrenalin-junkier, der søger farerne i naturen for at opnå det ultimative rush (og foretage et røveri eller to undervejs). Bl.a. indeholder filmen en scene, hvor snowboarding er i fokus, og hvor det ene halsbrækkende stunt efterfølger det næste. Scenen blev til under kyndig sparring med snowboard-eksperterne Lucas Debari, Xaiver De le Rue, Mike Basich, Ralph Backstrom og Mitch Toelderer, der agerede stuntmænd. Filmen er stadig aktuel i biografen.

Inception/Warner Bros.

Inception (2010)
Godt nok befinder vi os i en drøm, men scenen i sneen, hvor Tom Hardy får lov at agere one-man-army er blandt de bedste action-scener i filmen. Hans opfindsomhed, når det kommer til at ryste sine forfølgere af sig, er på niveau med Bonds i 'The Spy Who Loved Me', og bl.a. måden der bliver vendt 180 grader på ski efterfulgt af et velplaceret skud minder om 007-filmen.

xXx/Revolution Studios

xXx (2002)
Snowboarding tages til nye højder i 'xXx', og den varslede en ny tid for ekstremsport i actionfilm. Vin Diesel har hovedrollen som Xander Cage, en ekstremsport-junkie og modvillig spion, der skal infiltrere en gruppe russiske terrorister. Mest markant er scenen, hvor Cage står på snowboard ned ad et bjerg med en lavine i hælene. Scenen er muligvis ikke den mest realistiske af sin slags, men den fik James Bonds forsøg ud i samme lavineflugt til at virke kunstigt opstyltet i Die Another Day.

The Spy Who Loved Me/MGM

The Spy Who Loved Me (1977)
Ingen liste om sne-action uden James Bond, og den fedeste jagt på ski finder vi i 'The Spy Who Loved Me'. Scenen foregår i Østrig, hvor Agent 007 forsøger at undslippe russiske skurke, der skyder efter vores helt. Heldigvis har han et par tricks gemt i ærmet (og skistavene).

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

3 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

4 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

5 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

5 dage siden