Cookie- og Privatlivspolitik
King Arthur udskydes til 2017

King Arthur udskydes til 2017

Charlie Hunnams ridder får ny dato

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. har meddeldt, at Guy Ritchies King Arthur ikke får premiere til sommer som forventet.

Genfortællingen af ridderne af Det Runde Bord har Charlie Hunnam i titelrollen, og er nu ifølge Deadline udskudt til den såkaldte President Day Weekend i februar 2017.

Beslutningen er højst sandsynligt inspireret af Kingsman: The Secret Service, der indtjente over 400 mio. dollars samme weekend i år, samt Ritchies gode erfaringer fra Sherlock Holmes-filmene, der begge havde vinter-åbninger.

Den nye premieredato betyder, at ridderfilmen ikke skal i nærkamp med Bourne 5, men istedet skal konkurrere med Bad Boys 3 og Maze Runner: The Death Cure.

Filmen skulle være den første i en planlagt franchise og byder udover Hunnam på store roller til Jude Law og Eric Bana.

Knights of the Roundtable: King Arthur får den 16. februar 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dunbar

Den var da ganske forfærdelig på mange måder - den med Clive Owen.

Den var stemningsfuld og havde nogle gode øjeblikker, men da filmen var færdig, så var man sgu ikke helt tilfredsstillet i forhold til at have set en Arthur-film.

Jacob

Jeg er spændt på hvilken produktionsværdi den her nye franchise vil få, men er niveauet højt nok kan det lokke mange i biografen.

Mickey

...altså, når noget omhandler 12 mænd som kæmper for ære, fred og retfærdighed, så tror jeg der er garanti for fantastisk underholdning. Hvis de bare får samlet det rigtige cast, så kan jeg virelig ikk se hvordan det kan gå helt galt -Synes faktisk at nogle af vores egne ville være oplagte i dén film. Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Thure Lindhardt, og hvis man kunne få fat på den god Viggo Mortensen, så ville jeg da ikke blive skuffet ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.