Cookie- og Privatlivspolitik
Hvor meget har du allerede set af The Force Awakens?

Hvor meget har du allerede set af The Force Awakens?

Fortvivl ikke

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Seks minutter. Så meget af The Force Awakens er sammenlagt blevet vist i diverse trailers, tv-spots og featurettes. Og stort set intet fra filmens sidste halvdel. Det skriver filmsitet Dark Horizons.

Hermed har du stadig 96 % af filmens 136 minutter til gode. Til gengæld er de sidste 4 % præsenteret i et hav af indslag, og det seneste kan ses nedenfor i form af en ny featurette.Der er også kommet en ny karakterposter med Oscar Isaac som Poe Dameron i klassisk X-wing Fighter-outfit.

The Force Awakens får biografpremiere den 16. december.

Star Wars-plakat

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomasuser/463754

Og nu vil jeg bare gerne have forløsning.
Åh gud det er lige om lidt!

Number 9

Jeg glæder mig ganske meget til d. 16/12. Så meget at jeg helst ikke vil have noget spoleret af en evt. tåbelig trailer, der "kommer til" at fortælle halvdelen af filmens handling. Så derfor (og her pudser jeg lige min glorie ;) ) har jeg helt bevidst valgt at se nul og nix af trailere, sammendrag, resuméer, synopser m.m.
Og så lige et stort JUBIII!!
Min by (Odense) er i weekenden blevet plastret til med Star Wars plakater i alle afskygninger. Så tror jeg da nok lige, at det alligevel blev jul i år.... :)

Nikolaj

Ulempen ved trailere er, at man kan føle at de afsløre for meget af filmen. Heldigvis så har Trailerne ikke afsløret for meget. Men man hvor glæder jeg mig. Genså alle Star Wars filmene i sidste uge, og selv efter at have set dem så mange gange, bliver man fascineret.

Der er et kæmpe pres på de nye, men jeg kan næsten ikke tro, at de skal kokse i det nu. Selv den for mig dårligste Star Wars film: The Phantom Penace er forrygende, selvom den har nogle ting, som man kunne have sparet på.

Men tilbage til The Force Awakens. Man prøver helst på, at nyde hver juledag i December. For Julen er en dejlig tid, som man egentlig bare gerne ville have skal gå langsomt. Men alligevel ønsker man sig, at tiden skal gå hurtigt. Star Wars skynd dig at komme frem. Giv os det, som vi alle har ventet på!

PS. Super fed plakat af Poe.

Wayne

J.J. Abrams - du har noget at leve op til.

Antaeus

Og han har selv sagt at man ikke kan leve op til StarWars.
http://www.b.dk/kultur/star-wars-instruktoer-klar-til-at-skuffe

Det er det største filmunivers, der findes og så mange har Star Wars som noget helt særligt så det med et frisk pust, som siges herunder skal bestemt tages med et gram salt. For jo det er rigtig nok, men det er stadig de gamle film, der står som det ypperste hos langt de fleste Star Wars fans og det er nærmest umuligt at komme til at overgå de gamle Star Wars. Så jo J.J. Abrams har i den grad noget at leve op til og han skal vise. Især fans og publikum men også Disney.

Wayne

Selvom de fleste måske vil være tilfredse, så vil der altid være nogle som vil finde selv den mindste fejl.

Jeg håber bare at de har lært af fejlene fra Indiana Jones, og husker at det ikke er nok med et nostalgisk gensyn med Han, Luke og Leia - vi skal have en ny og episk historie, som vi vil tro på.

IWannaBeSedateduser/184940

Mjae, på en måde. Men den seneste gode Star Wars-film er jo mere end 30 år gammel, så han kan næsten kun være et friskt pust.

Wayne

med de gamle film, så har jeg heldigvis udviklet mig siden. Der er fejl i 1, 2 og 3. Men der er også ting som er bedre (blandt andet flere Jedi's - og flere og bedre dueller). Men jeg medgiver at de mange CGI effekter ikke ubetinget virker godt, og at skuespillet mange steder virker forceret og mekanisk. Men historierne fejler ikke noget.

IWannaBeSedateduser/184940

Jeg mener netop det er manuskriptet, der er forfærdeligt. Særligt i 2'eren, som er drabeligt kedelig - det er næsten mordforsøg. Og det hele er så kluntet. De to Jedis som skal beskytte Padmé, opfører sig decideret idiotisk.

Wayne

Det eneste der for alvor undrede mig var at R2D2 pludselig kunne flyve, hvilket ikke er set siden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Camilla

Mange gode bud!!

17 timer siden
Søren Hougaard

Antagonist er ikke synonymt med at være skurk, selvom antagonisten ofte er en skurk i film.

2 dage siden
Camillauser/927927
Camillauser/927927

Efter at ha ventet i næsten 2 år, bliver det fedt at se den tredje Kingsmen film i biografen.

3 dage siden
Stefan

Mangler I mon en korrekturlæser ..? ;)

3 dage siden
Diana

Er overrasket over at jeg ikke ser Zemo på listen.

6 dage siden