Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: De kommende  Star Wars-film

Guide: De kommende Star Wars-film

12 nye film på vej

Stem op!
364
Stem ned!
0
(reset)

Den 25. maj 1977 havde den første Star Wars-film A New Hope premiere. Det er altså nu over 40 år siden, at George Lucas' banebrydende rumopera satte sit markante aftryk på filmindustrien.

Siden er det blevet til otte episoder og to spin-off-film, senest den biograf-aktuelle Solo: A Star Wars Story. Men mange flere rumeskapader er på vej. Ifølge Disneys direktør Bob Iger kan vi faktisk se frem til mindst 12 yderligere Star Wars-film inden 2030. 

Kun få af projekterne er kommet videre end blot tanken, og skulle man være interesseret eller blot forvirret, guider vi jer her igennem fremtidens Star Wars-planer.

Star Wars: Episode IX
Den tredje og sidste film i den nye trilogi, som er den næste film som lander. Handlingen er endnu ikke offentliggjort, men J.J. Abrams vender tilbage i instruktørstolen i Episode 9, efter at Colin Trevorrow forlod projektet i oktober.

Star Wars: Episode IX får dansk premiere den 19. december 2019.

Lucasfilm

Obi-Wan Kenobi-spinoff
Den tredobbelte Oscar-nominerede Stephen Daldry er på tale til at instruere solofilmen om Obi-Wan Kenobi. Karakteren er blevet portrættet af Alec Guinness og senest af Ewan McGregor. Men hvem der skal overtage rollen i den nye spin-off  film er endnu uvist, McGregor har dog udtrykt interesse for at vende tilbage.

Senest har Lucasfilm meldt ud, at produktionen starter i januar 2019, men ifølge filmsitet Collider er produktioen blevet sat på pause, så status er ukendt for filmen.

Afventer premieredato.


Ny trilogi anført af Rian Johnson
I optakten til den aktuelle Star Wars: The Last Jedi, lukkede Lucasfilm en aftale med instruktør Rian Johnson om en ny trilogi, som han skal stå i spidsen for. Fortællingen vil være adskilt fra Skywalker-sagaen og udforske et nyt hjørne af den kæmpestore Star Wars-galakse. 

Johnson er udset til at skrive og instruere den første af tre film, og derefter producere de to efterfølgende film med makkeren Ram Bergman. Vi afventer mere information om trilogien.

Afventer premieredatoer.

Boba Fett-spinoff film
Dusørjægeren Boba Fett har opnået kultstatus i nogle Star Wars-kredse på trods af, at karakteren kun optrådte kort i The Empire Strikes Back og Return of the Jedi. Sidst vi så Fett var i en børne-udgave, da Lucas' prequel trilogi præsenterede os for faderen Jango Fett og hans hårde skæbne.

Den galaktiske sidehistorie om dusørjægeren har været under udvikling i flere år, men nu har filmen altså fået tilknyttet instruktøren James Mangold, der ligeledes skal stå for manuskriptet. Han er manden bag bl.a. den R-rated og brutale Marvelfilm Logan. Ingen skuespillere, premieredato eller en konkret historie er dog endnu offentliggjort.

Michael B. Jordan er tidligere blevet nævnt som en mulig kandidat til rollen.

Afventer premieredato.

Lando Calrissian-spinoff
Det startede egentlig med at en fransk avis fejlciterede Lucas Films-direktør Kathleen Kennedy, der berettede at en Lando Calrissian med Donald Glover var sat i produktion. Det blev hurtigt rettet til, at "hun gerne så det ske en dag i fremtiden".

Sidenhen har Donald Glover, der spillede den sofistikerede rum-smugler i 'Solo: A Star Wars Story', selv kastet brænde på bålet, da han udtalte, at han meget gerne så en spinoff-film det ske i fremtiden, hvor han også selv udtrykte ønske om at være involveret bag kameraet. En "Fraiser in Space" som han selv udtrykte det.

Premieredato ukendt.

Yoda-spinoff
Den ældgamle jedi-mester Yoda er elsket blandt Star Wars-fans, og står det til Lucasfilm så skal han berige os med endnu flere vise ord i sin egen solo film. Yoda er blandt de mere mystiske eksistenser i sagaen, og vi har således aldrig fået afsløret hans egentlige oprindelseshistorie. Men vil vi overhovedet have det?

Premieredato ukendt.

Return of the Jedi

Jabba the Hutt-spinoff
Rumgangsteren er på tale som en af de mange kommende spin-offs. Filmen ville i så fald handle om de unge år og Jabbas coming of age-fortælling som galaksens svar på en mafioso. Filmen er i sine meget tidligere stadier.

Premieredato ukendt.

HBO

Nye Star Wars-film
Game of Thrones-skaberne David Benioff og D.B. Weiss er blevet hyret til at producere og skrive en række nye film, der hverken bliver en del af Skywalker-sagaen eller Rian Johnsons efterfølgende trilogi.

Premieredato ukendt.

Ny Star Wars-serie
Her bevæger vi os lidt uden for filmens verden, men bliver i en galakse langt, langt væk. En ny Star Wars-serie er nemlig også blevet offentliggjort, og her er instruktør og skuespiller Jon Favreau udset til at have den styrende rolle. Favreau, der har en lille rolle i 'Solo: A Star Wars Story', skal fungere som forfatter og executive producer på den endnu unavngivne live action serie, der vil udkomme på Disneys kommende streaming tjeneste.

Meget lidt vides endnu om serien, men Favreau har afsløret at serien vil udspille sig tre år efter the Battle of Endor fra The Return of the Jedi.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

..for Star Wars.

Men jeg synes ikke at serien kan bære den malkning de har gang i.

Den nye triologi så lovende ud i trailers - men har indtil nu været lidt en skuffelse. Man har simpelthen ikke haft respekt nok for de tidligere film - og det at man har aflivet to hovedkarakterer Han og Luke efter de to første film giver ikke grobund for en god fortsættelse.

Spin-offs har været rimelige - uden at være meget mere end fair underholdning.

Jeg mangler efterhånden den kildren i maven, som det altid har givet mig når der var premiere på en ny film i serien.

Antaeus

Som tidligere skrevet så kom endelig med mere Star Wars. Jeg kan dog ikke lige se den store idé i Jabba og Lando.

Og efter at have set ep. 8 så ville jeg ønske at de ikke havde hyret Rian Johnson. For han var da en katastrofe.

Magnus

En film om Jabba the Hutt? Seriøst? Han virker kedelig og kan ikke fylde en hel film. Den skal jeg ikke se. Måske et par af de andre til gængæld.

CINEMANDRUP

Som udgangspunkt vil jeg sige bare kom med det hele, jeg vil glæde mig. Kan udemærket forstå de karakterer man vælger at ville gå videre med og som de føler kan bære en hel spin off film for sig selv, så ja til det hele...Men...

Jabba The Hutt Spinoff? Seriøst? Dette virker for mig ikke som noget der kan klare en hel film alene. Den sneglende Blob er selvfølgelig berygtet i Star Wars universet, men har altid følt han virker en anelse for kedelig og det ville for mit vedkommende ikke være noget jeg ville være interesseret i at se

Kim

Som kæmpe Star Wars fan må jeg af principielle grunde gå ind for alt det Star Wars jeg overhovedet kan få ...men man må trække en grænse et sted, ikk' - En Jabba the Hut Spin-off ???? Jeg synes selv jeg har en forrygende god fantasi, men selv jeg har ikke fantasi til at tro, at der kan komme NOGET som helst godt ud af sådan et sats...!!!

FGTuser/226484

Må blot sige "nej tak" ... Rian Johnson kan ikke skrive noget positivt i Star Wars regi.

Jeg kommer ikke til at bruge mine penge på de 3 film - var dyyybt skuffet over The Last Jedi.

Må give Mark Hamill ret i sine udtalelser om hans figur :(((

Resten ved jeg ikke - må jeg tænke over mht. instruktør osv.

Horsi

Der er både ja'er og nej'er og måskeer.

Ja'er:
Obi-Wan Kenobi - hvis det er ordentligt lavet.
Yoda spin off.

Måskeer.
IX - såfremt otte er god.
Bobba Fett spin off. Den skal være god.
Ny trilogi anført af Rian Johnson. Afhængig af plot.

Nej'er.
Jabba the Hutt-spinoff. Jabba har altid virket kedelig i mine øjne så nej.

Antaeus

Så længe der kan holdes høj kvalitet så er alt Star Wars velkommen. Det er det bedste univers i filmverdenen, så vi kan nærmest kun få for lidt.

Ind til nu har alt Star Wars udsendt efter min mening været af høj kvalitet (undtaget Jule Star Wars), selv om intet dog når de oprindelige film og jeg kan nævne mange ting de kunne have gjort bedre i de nyere film. Men det er måske nok også for meget at forlange at de skal matche verdens bedste film saga, altså den gamle Star Wars Trilogi. Men jeg håber stadig.

Henrik Vinther

Der har ikke været en god Star Wars film i 37 år, er det ikke ved at være på tide at lægge låg på den serie og fokusere på noget andet?

DJT

til dem, der tvinger dig til at se dem, at de da skal lade være med sådan noget pjat. Du nyder dem jo tilsyneladende ikke, så du kunne da aldrig selv drømme om, frivilligt at se dem, vel? ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.