Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: De kommende  Star Wars-film

Guide: De kommende Star Wars-film

12 nye film på vej

Stem op!
341
Stem ned!
0
(reset)

Den 25. maj 1977 havde den første Star Wars-film A New Hope premiere. Det er altså nu 40 år siden, at George Lucas' banebrydende rumopera satte sit markante aftryk på filmindustrien.

Siden er det blevet til otte episoder og en spin-off-film, senest den biograf-aktuelle The Last Jedi. Men mange flere rumeskapader er på vej. Ifølge Disneys direktør Bob Iger kan vi faktisk se frem til mindst 12 yderligere Star Wars-film inden 2030. 

Kun få af projekterne er kommet videre end blot tanken, og skulle man være interesseret eller blot forvirret, guider vi jer her igennem fremtidens Star Wars-planer.

Solo: A Star Wars Story
Det næste spin-off vil se tilbage på Harrison Fords karakter, Han Solo, i de unge dage før Luke og Leia. Alden Ehrenreich skal portrættere den unge rumpirat, der får kvindelig modspil af Game of Thrones-skuespillerinden Emilia Clarke. Mens Woody Harrelson ses som Solos mentor og Donald Glover skal give den som en ung Lando Calrissian.

Star Wars-filmen har haft en svær fødsel, da Lego Filmen-skaberne Phil Lord og Christopher Miller blev fyret halvvejs gennem processen på grund af kreative uovenstemmelser. Herefter overtog den rutinerede Ron Howard tøjlerne, og den Oscar-vindende instruktør afsluttede optagelserne tilbage i oktober. 

Solo: A Star Wars Story får dansk premiere den 24. maj 2018.

Star Wars: Episode IX
Den tredje og sidste film i den nye trilogi ligger langt ud i fremtiden, og handlingen er endnu ikke offentliggjort. J.J. Abrams vender tilbage i instruktørstolen i Episode 9, efter at Colin Trevorrow forlod projektet i oktober.

Star Wars: Episode IX får dansk premiere den 19. december 2019.

 

Lucasfilm

Obi-Wan Kenobi-spinoff
Den tredobbelte Oscar-nominerede Stephen Daldry er på tale til at instruere solofilmen om Obi-Wan Kenobi. Karakteren er blevet portrættet af Alec Guinness og senest af Ewan McGregor. Men hvem der skal overtage rollen i den nye spin-off  film er endnu uvist, McGregor har dog udtrykt interesse for at vende tilbage.

Senest har Lucasfilm meldt ud, at produktionen starter i januar 2019, og Obi Wans rumeventyr bliver derfor formentlig den tredje spinoff-film.

Afventer premieredato, formentlig i 2020.

 


Ny trilogi anført af Rian Johnson
I optakten til den aktuelle Star Wars: The Last Jedi, lukkede Lucasfilm en aftale med instruktør Rian Johnson om en ny trilogi, som han skal stå i spidsen for. Fortællingen vil være adskilt fra Skywalker-sagaen og udforske et nyt hjørne af den kæmpestore Star Wars-galakse. 

Johnson er udset til at skrive og instruere den første af tre film, og derefter producere de to efterfølgende film med makkeren Ram Bergman. Vi afventer mere information om trilogien.

Afventer premieredatoer.

 

Boba Fett-spinoff film
Dusørjægeren Boba Fett har opnået kultstatus i nogle Star Wars-kredse på trods af, at karakteren kun optrådte kort i The Empire Strikes Back og Return of the Jedi. Sidst vi så Fett var i en børne-udgave, da Lucas' prequel trilogi præsenterede os for faderen Jango Fett og hans hårde skæbne.

Den galaktiske sidehistorie om dusørjægeren har været under udvikling i flere år, men efter sigende arbejder Disney og Lucasfilm stadig på at få udvundet det potentiale, som ligger i karakteren. Ingen skuespiller eller instruktør er dog endnu offentliggjort.

Senest er X-Men og Deadpool-producer Simon Kinberg blevet offentliggjort til både at skulle skrive og producere en endnu unavngivet Star Wars-antalogi film, som flere mener kan være Boba Fetts solofilm. Ydermere er der efter at Lucasfilm-formanden Kathleen Kennedy for nyligt nævnte Thor: Ragnarok-instruktøren Taika Waititi som mulig kandidat til at instruere en Star Wars-film i fremtiden blevet spekuleret i, om det kunne være dusørjægeren som Waititi skulle kaste sig over. Ligesom at Michael B. Jordan er blevet nævnt som en mulig kandidat til rollen.

Afventer premieredato.

 

Yoda-spinoff
Den ældgamle jedi-mester Yoda er elsket blandt Star Wars-fans, og står det til Lucasfilm så skal han berige os med endnu flere vise ord i sin egen solo film. Yoda er blandt de mere mystiske eksistenser i sagaen, og vi har således aldrig fået afsløret hans egentlige oprindelseshistorie. Men vil vi overhovedet have det?

Premieredato ukendt.

 

Return of the Jedi

Jabba the Hutt-spinoff
Rumgangsteren er på tale som en af de mange kommende spin-offs. Filmen ville i så fald handle om de unge år og Jabbas coming of age-fortælling som galaksens svar på en mafioso. Filmen er i sine meget tidligere stadier.

Premieredato ukendt.

 

HBO

Nye Star Wars-film
Game of Thrones-skaberne David Benioff og D.B. Weiss er blevet hyret til at producere og skrive en række nye film, der hverken bliver en del af Skywalker-sagaen eller Rian Johnsons efterfølgende trilogi.

Premieredato ukendt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Magnus

En film om Jabba the Hutt? Seriøst? Han virker kedelig og kan ikke fylde en hel film. Den skal jeg ikke se. Måske et par af de andre til gængæld.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
CINEMANDRUP

Som udgangspunkt vil jeg sige bare kom med det hele, jeg vil glæde mig. Kan udemærket forstå de karakterer man vælger at ville gå videre med og som de føler kan bære en hel spin off film for sig selv, så ja til det hele...Men...

Jabba The Hutt Spinoff? Seriøst? Dette virker for mig ikke som noget der kan klare en hel film alene. Den sneglende Blob er selvfølgelig berygtet i Star Wars universet, men har altid følt han virker en anelse for kedelig og det ville for mit vedkommende ikke være noget jeg ville være interesseret i at se

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Kim

Som kæmpe Star Wars fan må jeg af principielle grunde gå ind for alt det Star Wars jeg overhovedet kan få ...men man må trække en grænse et sted, ikk' - En Jabba the Hut Spin-off ???? Jeg synes selv jeg har en forrygende god fantasi, men selv jeg har ikke fantasi til at tro, at der kan komme NOGET som helst godt ud af sådan et sats...!!!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
FGTuser/226484

Må blot sige "nej tak" ... Rian Johnson kan ikke skrive noget positivt i Star Wars regi.

Jeg kommer ikke til at bruge mine penge på de 3 film - var dyyybt skuffet over The Last Jedi.

Må give Mark Hamill ret i sine udtalelser om hans figur :(((

Resten ved jeg ikke - må jeg tænke over mht. instruktør osv.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Horsi

Der er både ja'er og nej'er og måskeer.

Ja'er:
Obi-Wan Kenobi - hvis det er ordentligt lavet.
Yoda spin off.

Måskeer.
IX - såfremt otte er god.
Bobba Fett spin off. Den skal være god.
Ny trilogi anført af Rian Johnson. Afhængig af plot.

Nej'er.
Jabba the Hutt-spinoff. Jabba har altid virket kedelig i mine øjne så nej.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Antaeus

Så længe der kan holdes høj kvalitet så er alt Star Wars velkommen. Det er det bedste univers i filmverdenen, så vi kan nærmest kun få for lidt.

Ind til nu har alt Star Wars udsendt efter min mening været af høj kvalitet (undtaget Jule Star Wars), selv om intet dog når de oprindelige film og jeg kan nævne mange ting de kunne have gjort bedre i de nyere film. Men det er måske nok også for meget at forlange at de skal matche verdens bedste film saga, altså den gamle Star Wars Trilogi. Men jeg håber stadig.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Henrik Vinther

Der har ikke været en god Star Wars film i 37 år, er det ikke ved at være på tide at lægge låg på den serie og fokusere på noget andet?

Stem op!
3
Stem ned!
-1
(reset)
DJN

til dem, der tvinger dig til at se dem, at de da skal lade være med sådan noget pjat. Du nyder dem jo tilsyneladende ikke, så du kunne da aldrig selv drømme om, frivilligt at se dem, vel? ;)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Henrik Vinther

Man kan jo ikke have en holdning til noget, man ikke har set. Så jo, jeg har frivilligt kæmpet mig igennem filmene. Jeg vidste jo ikke på forhånd at majoriteten af filmene ville være dårlige.

Men jo, du har ret, jeg kommer nok ikke til at se de fremtidige Star Wars film. Jeg kan ikke forestille mig, at de kan lave noget godt med serien.
Hvis der pludselig kommer en Star Wars film, som anmelderne alle er enige om er super original og den bedste siden den første, eller nogensinde, så kunne jeg måske finde på at give den en chance.
Men jeg ser det som meget meget meget mere sandsynligt at en helt original film (som ikke er del af nogen franchise) bliver god, end at en ny Star Wars gør.
Derfor synes jeg at Disney burde stoppe med at lave Star Wars film og lave noget nyt i stedet.

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)
DJN

forstår bare ikke den holdning, når vi er mange millioner verden over, der elsker de film.
F.eks. kunne jeg ikke drømme om, at se en Transformers film, men der er åbenbart et publikum til dem, så når jeg ser, at de er ved at lave en ny, sukker jeg blot og scroller videre. Det har ikke indflydelse på mit liv, om der er millioner af andre der gerne vil se dem.
Eller DCEU; jeg så både Man of Steel og Batman vs Superman; Man of Steel, fordi jeg er fan af de gamle Superman-film. Blev dybt skuffet over den, men så alligevel BvS, fordi en af mine venner havde fået fribilletter til den, og den var, i mine øjne, om muligt endnu værre end MoS, så nu ved jeg blot, at jeg ikke skal se Wonder Woman, Aqua Man osv, men jeg synes da ikke, at de skal lade være med at lave dem, for der er nogle der godt kan lide dem, og der skulle da helst gerne være film for os alle.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anastasiia

Ok, I'm not great in writing in Danish but I read this "news".

1 time siden
Spiff

Den første var (med undtagelse af Reynolds' performance) også ret så middelmådig, så kun godt hvis to'eren bliver bedre :)

1 time siden
Bjarke Friis Kristensen

Orv ja, 'Dune' kunne også godt havet været med på listen :) / Bjarke, kino.dk

2 timer siden
DJN
DJN

er Colossal??
Jo jo, den er ikke så kendt, men den er saftsuseme fed :D

5 timer siden
Antaeus

I har glemt et af de største "monstre" af dem alle.
Sandormene fra Dune.

Mon ikke Tremors har fået sin idé fra Dune....

6 timer siden

Aktive debatter