Cookie- og Privatlivspolitik
Christopher Nolan laver film om 2. Verdenskrig

Christopher Nolan laver film om 2. Verdenskrig

Tom Hardy i Dunkirk

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Flere detaljer er blevet afsløret om Christopher Nolans næste projekt, der har fået titlen Dunkirk. Warner Bros. beskriver krigsfilmen som en "episk action-thriller".

Tom Hardy, der havde en handlekraftig rolle i Nolans drømme-hit Inception, er på tale til at spille med i filmen over for Kenneth Branagh og Mark Rylance.

Filmen handler, som titlen antyder, om evakueringen af Dunkirk i Frankrig under Anden Verdenskrig. Derfor lyder den først og fremmest lidt mere jordnær, end vi ellers har været vant til fra den hemmelighedsfulde instruktør.

Men hvem ved, om Nolan har en overraskelse gemt i ærmet?

Dunkirk får premiere den 21. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det lyder til at blive anden tilgang end hvad vi er vant til og det beundrer jeg manden for. Hans film overrasker mig altid til det positive og dette bliver helt sikkert også en af slagsen. Det lyder for simpelt for en mand som ham blot at lave en krigsfilm, så er overbevist om at han gemmer nogle gode detaljer til senere offentliggørelse.

Når det så er sagt at jeg glæder mig, så ærger mig det også en smule, at det IGEN er Hardy der pryder rolelisten. Manden er en genial skuespiller og elsker hans film, men lidt nyt blod ville ikke skade Nolans værker. Det virker efterhånden som et sikkert kort at trække på Hardy og kompagni. Her savnede jeg måske lidt en ny hovedrolle.

Kim

Altså jeg elsker også Nolans film, men jeg forstår ikke hvorfor han er så ræd for at bruge andre skuespillere end sine sædvanlige...? Der må da siges at være rigeligt af talent at vælge ud fra, så hvorfor ALTID Hardy, DiCaprio, Bale, Caine, Murphy etc. ? Prøv nu at give andre en chance, Nolan ! ...men jeg skal da helt sikkert se filmen alligevel ! ;-)

Thomas

Som altid, glæder jeg mig til Nolans film. At det bliver en film om Dunkirk får mig bare til at glæde mig endnu mere.

Dunbar

Især med Kenneth Branagh på rollelisten også. Jeg her faktisk heller ikke set en film omhandlende evakueringen fra Dunkirk før.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Elizabeth

Lоkаle mødге hаг bгug fоr аnonуm SЕX!
Ваге besкed оg bede оm аt knеppе!

http://kissia.club

1 time siden
Elizabeth

Hej! Веsøg min sidе i Sex Club -> http://kissia.club

1 time siden
Elizabeth

Invitаtiоn til Sеx Сlub > http://kissia.club

1 time siden
Elizabeth

Lokаlе mødге haг brug fог аnоnуm SEX!
Ваre besкеd оg bedе оm at kneррe!

http://kissia.club

1 time siden
Elizabeth

Jeg lеdег еftег sеx, mеn vil du? Кom ind hеr - http://kissia.club

1 time siden

Aktive debatter