Cookie- og Privatlivspolitik
Cate Blanchett i Thor 3?

Cate Blanchett i Thor 3?

Oscar-vinderen og tordenguden

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Cate Blanchett er ifølge Variety på tale til at spille med i den tredje Thor-film, Ragnarok.

Marvel står således over for at hyre en af verdens mest respekterede skuespillerinder, der allerede har to Oscar-statuetter på kaminhylden for The Aviator og Blue Jasmine.

Variety skriver ikke noget om, hvilken rolle Blanchett er tiltænkt i superheltefilmen. Rygtet går dog på, at hun skal spille skurk, men intet er bekræftet endnu.

Chris Hemsworth spiller igen Thor, Tom Hiddleston er Loki, og Mark Ruffalo tilslutter sig guderne i sin vante rolle som Bruce Banner/Hulk.

Næste gang, Cate Blanchett er aktuel i biografen, er i Carol, som hun blev nomineret til en Golden Globe for i går. Skuespillerinden kan lige nu opleves i Truth.

Thor: Ragnarok får premiere den 2. november 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten Gottliebuser/133896

der er en troldkvinde som er forelskede i Thor mener at hun hedder Exchanded/Amoura.

Klaususer/918752

Nu har hun godt nok været med i Agent's of S.H.I.E.L.D spillet af en anden skuespiller, men hun kunne måske skulle spille The Enchantress??

Anonymuser/0

Kunne også godt se hende som Hel, bare hun er fedt/realistisk animeret med blå/sort forrådnet hud og ond som bare *****. Kender ik' mange andre onde skikkelser af hunkøn i Nordisk mytologi, medmindre vi snakker jætter. Lyder på det hele, som om Hulk optræder i 3'rn, glæder jeg mig til at se, Thor har godt nok refereret til ham som en stor grøn trold før, de andre guder opfatter ham måske også sådan. Trolde og jætter i Jotunheim får sig en overraskelse hvis de tror Hulk er på deres side >:P
Og eftersom psykopaten Thanos skulle optræde i Avengers 3, ville det være passende Hel dukkede op eftersom Thanos stræber efter at opfylde dødsgudindens ønsker! 2'rn var fed, håber 3'rn også bare holder 100%.

Klaususer/918752

Thanos har jo ikke rigtig noget med Hel at gøre. Thanos er "forelsket" i Marvel's kosmiske personificering af døden (Mistress Death eller hvad hun nu kaldes). Hun er totalt fraværende og har ingen forbindelse til Hel.

Anonymuser/0

Tænkte nok du ville sige noget i den dur, men vi kan sQ da ik' have 2 dødsgudinder i Universet, ville ik' ha' noget imod hvis Hel var den Thanos tilbad. Det bar' min mening!

Jacob

... som dødsgudinden Hel. Tænk bare på hende 'Eventyret om Ringen', hvor hun fristes af Herskerringen :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

christina

Jeg har kun en ting at SIGE, og det er GENIALT!

2 timer siden
Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

11 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

14 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 dag siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden

Aktive debatter