Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Den bedste film 2015?

Afstemning: Den bedste film 2015?

Vælg din favorit

Stem op!
46
Stem ned!
0
(reset)

Her på redaktionen har vi allerede kåret vores 10 bedste film fra 2015. Nu er det din tur!

Vi har nomineret 50 anmelderroste og/eller kommercielt succesfulde film. Du kan stemme på den film, du mener, er den bedste.

Listen tæller udelukkende film, der har haft dansk biografpremiere i 2015.

Blandt alle, der begrunder deres valg i kommentarfeltet forneden, trækker vi lod om 5x2 fribilletter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lisbeth K.

Har lige været inde og købe billet til Oscars 2016 og glæder mig HELT VILD til den 28.2.. :-D.. Endelig har vi igen fået chancen, for at se det i Esbjerg bio, det er jo bare rigtig super.. :-).. Så til jer der skal/vil ind og se Oscars 2016, rigtig god aften..

P.S. Har skrevet om Farst and Furious 7.. ******

maria

Jeg er vokset op med star wars og syntes at hele star wars universet er fantastisk lavet, så da der blev offentliggjort at der ville komme tre star wars film mere, tænkte jeg "YES" så er det tilbage til det fantastiske univers med god og ond side, slåskamp med lyssværd og laserpistol :D glæder mig sindssygt til de næste to film :D

mortenshsuser/633998

Havde glædet mig meget til Ex Machina - men måtte købe den på BD i stedet - og wauw, hvor blev jeg ikke skuffet! For mig var det den mest interessante filmoplevelse i år. Follow-up er Birdman og Sicario. Og så var Force awakens, Mad Max og Age of Ultron skøn underholdning!
Er allerede ved at dø af spænding over 2016 - It´s great to be alive!

Aia

Ærgeligt at Victoria ikke er på listen, da det klart er en af de bedste - hvis ikke DEN BEDSTE film jeg har set i 2015. Filmen er medrivende, enkel og nyskabende + soundtracket skabt af Nils Frahm sidder lige i skabet.

Derudover var jeg også meget begejstret for Born to lose -filmen om Lorenzo Woodrose.

Så det havde da været skønt at se en af de to film på listen.
Jeg har givet min stemme til mommy - dog uden at have set den, men en film jeg håber på at kunne få fornøjelsen af i 2016.

Astriduser/71735

Fordi det er den film jeg har haft den største trang til at overbevise andre om at se. Velspillet, autentisk, aktuel, oplysende, skræmmende og tankevækkende. En af de film hvor der er komplet ro i salen og kuldegysninger på huden når teksterne ruller...

cecilieuser/960398

Som kæmpe Bond-fan er jeg, trods alle de gode bud og mange andre gode film, nødt til at sætte min stemme på Spectre! Fantastisk film, lidt uoriginal både sang og plot, men med gode referencer for de gode Bond-kendere. Helt sikkert en film der skal ses MANGE gange igen!

Christineuser/157243

- fordi det (næsten) aldrig slår fejl: fantasien overgås kun af virkeligheden!
Af samme grund er det næsten umuligt at vælge mellem ovenstående og The Theory of Everything ...

Sabrine

Havde meget svært ved at vælge mellem The Imitation Game, The Theory of Everything og Står Wars: The Force Awakens, men Eddie Redmaynes præstation i The Theory of Everything er en af grundene til at min stemme faldt på den.

Lyrix

For mig var Kingsman den helt store overraskelse i feltet. Jeg har desværre ikke fået set alle Oscar-filmene fra sidste år, så det er svært overhovedet at vælge en film.

Men Kingsman kommer med noget unikt og dog alligevel så uoriginalt, at jeg må give den min stemme.

Neffiuser/543876

Mit valg falder på Whiplash. Havde listen været fuldstændigt over film der havde haft premiere i Danmark i 2015, så havde mit valg faldt anderledes. Hurtigt på trækkeren kan jeg nævne mindst to film der mangler, Rosita samt Crosswind - Hvor Vindene Mødes, hvoraf sidstnævnte helt klart ville have fået min stemme.

Det er en film jeg først og fremmest har set frem til i et år eller to, for dernæst at blive fuldstændigt blæst bagover. En film jeg aldrig har set noget der ligner, med en cinematisk fortælling der er enestående. Ja, den er smal og gik vist kun i Gloria biografen, men den er klart sidste års største filmoplevelse for mit vedkommende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

4 timer siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

5 timer siden
Wayne

Trist at det som altid bare skal være et københavner anliggende med disse gratis forestillinger.

5 timer siden
Jimmy

Tina og Jeff?? Er det Boris og Ivans børn?? hahaha...
Held og lykke.. de kan alligevel ikke slå KRUMMERNE og KRUMMERNE 2..

1 dag siden
Michael

Hold fingrene fra James Bond.
Lad nu vær med at ødelægge en så lang filmhistorie.

5 dage siden