Cookie- og Privatlivspolitik

5 billeder fra Inferno

Tom Hanks, Felicity Jones og Sidse Babett Knudsen

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Når Tom Hanks vender tilbage som Robert Langdon for tredje gang, bliver det i selskab med Sidse Babett Knudsen.

Et enkelt billede af den danske skuespiller, som karakteren Dr. Elizabeth Sinskey, kan ses ovenfor, hvor man også kan se Omar Sy, Felicity Jones samt Irrfan Khan.

Denne gang vågner eksperten i symboler og ikoner på et italiensk hospital uden at vide hvorfor. Han ved heller ikke, hvorfor nogen forsøger at slå ham ihjel.

Ron Howard vender tilbage som instruktør. Formentlig fordi Columbia Pictures er godt tilfredse med de 758 mio. og 486 mio. dollars som hhv. The Da Vinci Code og Angel & Demons indspillede på verdensplan.

Inferno får biografpremiere den 13. oktober 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lassicuser/582638

... men er der nogen der ved hvorfor man har valgt at springe filmatiseringen af "The Lost Symbol" over? Den er efter min mening langt den bedste bog i serien og selvom "Inferno" også er glimrende så blev jeg en anelse skuffet da jeg hørte at den var den næste på programmet.

Antaeus

Jeg har læst en hel del af Dan Browns bøger og de fleste er ret gode.
Desværre er filmene ikke i samme klasse, men dog underholdende og jeg skal bestemt også se Inferno, som jeg selvfølgelig også har læst. I øvrigt en ret god slutning synes jeg uden at skulle røbe noget som helst.

Det bliver spændende at se hvad de kan få ud af Inferno, forhåbentlig lidt mere end de andre...

Mikkel Poulsen

Snart vender min yndlings helt tilbage på det store lærred. Professor Robert Langdon aka Tom Hanks 7 år er der gået meget er sket. The Lost Symbol var ellers på talefod til og blive filmatiseret men valgte i stedet og gå over til. Inferno for den var mere action packed blockbuster thriller, jeg har læst at The Lost Symbol kommer efter Inferno filmen så den får vi af se dog bare ikke instrueret af Ron Howard men en anden instruktør. Og Tom Hanks vender stadigvæk i hovedrollen som symbolforskeren! jeg håber snart på en trailer fra Inferno nok hen af Januar / Februar + jeg elsker de andre film The Da Vinci Code / Angels & Demons! og Dan Brown's bøger jeg har hørt at han arbejder på en ny roman som jeg håber er med Professor Robert Langdon igen. Godt Nytår 2016 herfra!

Jacob

Bøgerne har en kæmpe fangruppe, men det gniber med at mønstrer samme tilslutning omkring filmene. Forventningerne til filmatiseringen af den fjerde bog er dog særligt høje.

Antaeus

Mon ikke det er fordi filmene ikke har samme høje kvalitet som bøgerne?
Det er i hvert fald min mening, men ses det skal de.

Nikolaj

Vi kan alle sammen blive enige om at bøgerne er spændende og underholdende - de fleste af dem er skrevet som et manuskrift, med små korte kapitler, hele tiden med små cliffhangers.

Men kvalitet er ikke et ord jeg vil bruge. Det er på ingen måde stor litteratur. Men masserne elsker en god krimi, bare se på jussi-adler-bølgen :)

CINEMANDRUP

Efter at være stor fan af forfatteren Dan Brown og alle hans bøger forstår jeg udemærket hvorfor at man vælger at filmatisere Inferno for at bryde kronologien i bogudgivelserne. Den er uden tvivl nemmest at omsætte til film og nok også den som vil opnå den største suspense/thriller stemning som publikummet ønsker. Bogen fremstår pt også som min yndlings bog med denne forfatter og den rummer alt hvad der vil fungere super godt på film og der er skam høje forventninger fra min side til denne.

Davinci Mysteriet og Engle & Dæmoner var skam udemærkede film, men det er unødvendigt at forsøge at gøre dem for action agtige. Der skal istedet spilles på stemningen, det uvisse og overraskelsesmomentet for så rammer vi Dan Browns ideer. Til dem der ikke har læst bogen endnu, så venter der jer en sand fornøjelse. Skynd jer at gøre det inden filmen kommer.

Antaeus

Jeg er enig i at Inferno nok vil fungere bedre som film end de to andre. Men de synes jeg heller ikke fungerede så godt som de kunne. Du har ret i at fokus var forkert og de var ikke i nærheden af bøgernes spænding.

Min favorit bog er klart Da Vinci Mysteriet, men Inferno var også ganske spændende og så synes jeg godt om hans afslutning.

CINEMANDRUP

Er også selv ret så vild med afslutningen, så lad og krydse fingre for at at Inferno bliver den Dan Brown film vi håber den kan blive. Da Vinci Mysteriet er en genial bog ja og den er en sand milepæl og svær at overgå for forfatteren, for det var virkelig med den han gjorde sit navn frem populær. Men med Inferno er jeg overbevist om at nu har Ron Howard efterhånden mærket den kritik der har været omkring filmene Da Vinci Mysteriet og Engle & Dæmoner, så mon ikke han han lært lektien nu.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

17 timer siden
Jimmy

Titanic igen igen
Løvernes Konge igen igen
Hvad med at samle op på de film som vi er gået glip af i den her Covid-tid..

1 dag siden
Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

3 dage siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

4 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

5 dage siden

Aktive debatter