Cookie- og Privatlivspolitik
Upopulær chef i filmformat

Upopulær chef i filmformat

David Brent: The Movie

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Den selvoptagede chef, David Brent, fra tv-serien 'The Office' får sin egen spillefilm med titlen Life on the Road. Nu er det første billede fra optagelserne udkommet.

Ricky Gervais instruerer, skriver og spiller selv hovedrollen i komedien, der følger David Brents liv som kørende sælger, imens han samtidig forsøger at udleve drømmen som rejsende rock-musiker.

Skulle man være i tvivl om karakterens yderst tvivlsomme talent for showbusiness, kan man tage et kig på dette klip fra tv-serien.

Den 54-årige Ricky Gervais har tidligere instrueret spillefilmene The Invention of Lying, 'Cemetery Junction' samt den kommende 'Special Correspondents' med Eric Bana og Vera Farmiga.

Life on the Road ©BBC Films
Life on the Road får dansk biografpremiere den 29. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Brianuser/12871

Skønt at høre at Gervaise tør vende tilbage til karakteren, der boostede hans karriere - noget jeg kun tror han tør gøre, hvis han har en ide, der holder...
Han kører for mig at se stringent efter et princip om at stoppe en serie eller en karakter inden det bliver for udvandet og tyndbenet, så jeg tror på ideen om et 'Return of the Brent'.
Jeg tænker også, at ideen om at vende tilbage til en tragi-komiske antihelt i filmisk format kan give pinlighederne nogle nye tåkrummende dimensioner - tænk bare på 'Klovn', hvis overgang fra tv til spillefilm, gav ydmygelserne, grimhederne og ømheden i konceptet nyt liv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.