Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Cruise i genindspilning af The Mummy

Tom Cruise i genindspilning af The Mummy

Opdateret: Skuespilleren er bekræftet

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Tom Cuise er bekræftet til at spille med i den nye 'The Mummy'. Filmen har samtdig skiftet amerikansk premieredato til den 9. juni 2017.

------------------------------------

Universal er stadig stålsatte på at genindspille deres klassiske monsterfilm, deriblandt gyseren The Mummy fra 1932. Tom Cruise er ifølge Variety på tale til en hovedrolle.

'The Mummy' blev genindspillet som to eventyrfilm i 1999 og 2001 med Brendan Fraser i hovedrollen. Den nye film lader til at blive en gyser, men det er ikke sikkert, og det er stadig en mulighed, at man går den mere eventyrlige vej.

Filmselskaberne har haft svært ved at genoplive de klassiske monstre med succes, og senest floppede I, Frankenstein i USA, inden den blev pillet af plakaten i biograferne herhjemme.

20th Century Fox forsøger sig også med en ny udgave af den klassiske monsterfortælling, når Victor Frankenstein får premiere den 7. januar.

The Mummy-genindspilningen stiler efter biografpremiere marts 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det plejer at være ret seriøst, når Cruise går ind i et project.

Med Brendan Fraser var det lige på kanten af det komiske. CGI var endnu ikke i samme kvalitet som nu. Så måske er det ikke helt skævt med en nyfortolkning.

Hvis The Mummy fortsættes som eventyr, så får vi måske noget som kunne minde om Indiana Jones. Det ville være en fornøjelse.

Med Alex Kurtzman og Jon Spaihts på holdet ser det lovende ud.

Kim

Lad nu være med det pjat, Universal ! De eksisterende variationer af The Mummy er gode nok til ikke at opfordre til nye reboots eller genindspilninger ! Det er spild af tid og penge, så find dog på noget nyt !

...Når det så er sagt... HVIS de absolut vil lave en ny mumiefilm, så lad det for guds skyld være i den originale genre som den fra 1932, nemlig en rigtig uhyggelig gyser ! Så er der MÅSKE en chance for, at den alligevel kunne blive en (halv) succes...! Mht. Tom Cruise's rolle... jeg synes han gjorde det ok i War of the worlds, så han kunne måske også gøre det fint i The Mummy, men jeg kunne godt se andre i hovedrollen som ville være bedre, fx. synes jeg det bør være en mere "moden" person. Det kunne være Kevin Spacey, Christoph Waltz, Denzel Washington, Pierce Brosnan eller måske Michael Fassbender. Jeg kunne endda godt se Mads Mikkelsen i sådan en film...!

Mickey

Syens at Brendan Fraser var eminent i de første to film, så det bliver da spændende at se Tom Cruise forsøge sig :)
Men uanset hvad, så synes jeg at de skal være anderledes end dem med Fraser. De to film var så gode, at et direkte remake ganske enkelt vil falde til jorden. Der må selvfølgelig godt være eventyrlige træk, men der skal være mere mørke og gys -hvis det altså stod til mig ;)

Jacob

Det er vel lidt som med superhelte når de ændrer på deres dragter og ophav, for billedet af de klassiske monstrer ligger dybt rodfæstet hos de fleste. Håber de ser tilbage med kritiske briller på de forskellige flops, og giver folk den gyserfilm de bare venter på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

2 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

2 dage siden
VIPER

Glæder mig, anime-stil holder!

3 dage siden
Niels

- fordi skuespilleren for lov (og magter) at overstråle effekterne og ikke omvendt, som det efterhånden er blevet med stort set alle actionfilm.

4 dage siden
picauser/711703
picauser/711703

Jeg stemmer helt klart på Harry Potter. Jeg er vild med Harry Potter-universet

4 dage siden

Aktive debatter