Cookie- og Privatlivspolitik
Tidligere Bond-skuespiller kritiserer Spectre

Tidligere Bond-skuespiller kritiserer Spectre

Pierce Brosnan er ude med riven

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Den tidligere James Bond-skuespiller, Pierce Brosnan, har i et interview med Hitfix udtalt, at han ikke var specielt vild med det nyeste kapitel i serien, Spectre.

Den irske skuespiller, der portrætterede Agent 007 i fire film, har primært to kritikpunkter: historien og længden.

- Historien var ret svag. Den kunne have været komprimeret. Den blev for lang. Det gjorde den virkelig.

Mens både publikum og anmeldere over en bred kam faldt i svime over den næstsidste Bond-film, Skyfall, har modtagelsen af den biografaktuelle efterfølger været mere blandet.

Det til trods har superagentens seneste eventyr efterhånden indspillet 545 mio. dollars på verdensplan, og herhjemme har filmen solgt 662.000 billetter.

Er du enig i Pierce Brosnans kritik? Eller er skuespilleren, der selv medvirkede i mindre overbevisende Bond-film som Die Another Day, helt galt afmarcheret?

Spectre er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Generelt er alle Bond film gode.
Spectre er en ganske fin Bond film som for mig placerer sig cirka midt på alle tiders Bond top liste. Men ser man på Brosnans film så vil jeg kun mene han har leveret en god film, Golden Eye, mens alle hans andre ligger i den forkerte ende af Bondfilm toplisten. Brosnan er ellers en ret god Bond skuespiller, men potentialet, manuskriftet m.m. har ikke altid fulgt med i det som er leveret.

Alexander

Jeg er enig med det Brosnan får sagt. Filmen har et meget simpelt plot, samt at den er al for lang. Til gengæld synes jeg, at det var nødvendigt med den lange spilletid. Der var altid lagt op til et eller andet.

Personligt synes jeg at Skyfall ikke var den bedste Bond-film, hvis det overhovedet var en Bond-film. Plottet var meget atypisk i forhold til andre Bond-film, plus at den var mørkere end alle andre Bond-film. Måske er det bare mig, men jeg synes, at Sam Mendes's Bond-film er meget mørke. Jeg gad godt se en helt anden instruktør på banen i den næste (hvis vi får en til).

Jeg kan derimod godt lide Brosnans Bond-film 'Die Another Day' og det er pga. de gadgets, som Bond benytter sig af, og specielt bilen. Et underligt plot og dårlige CGI-effekter er der da, men der er også mange gode sider ved filmen.

Kort sagt: Jeg synes, at Brosnan er en af de bedste Bond-skuespillere.

Kim

Altså for mit vedkommende - jeg giver Brosnan ret i kritikpunkterne. I forhold til forventningerne til Spectre, så lever den ikke op til dem, og bliver samtidigt for lang og u-Bond-agtig (hvis man kan bruge et sådant ord). Om han skulle have udtalt sig, kan man så diskuterer, men jeg synes personligt, at hvis han bliver spurgt i et interview, hvad han synes om filmen, skulle han så bare lyve, eller sige, at det vil han ikke udtale sig om ? Det ville også være forkert, for han har da ret til at have en mening, og ytre sig om den hvis han vil...!

Hvad angår Bondfilmene og deres rangering i forhold til udtalelserne, det kan jeg ikke se er relevant, for han sammenligner jo ikke to eller flere film, men derimod siger bare, hvad han ikke kan li' ved Spectre ! Hvis han havde sagt, at han synes Die Another Day var bedre end Spectre, havde det været arrogant, men det gjorde han altså ikke !

Til sidst mht. hvilke Bondfilm I/vi forskellige brugere bedst kan li', så tager I alle fejl ! ...nej, spøg til side, alle har jo forskellig smag. Jeg kunne fx godt li' Tomorrow Never Dies, men Brosnan's GoldenEye var efter min mening én af de allerbedste af alle Bondfilmene ! Derimod er jeg enig i, at The World is not enough var dårlig og især Die Another Day var noget bras, ødelagt hovedsageligt af lidt for meget science-fiction, fx den usynlige bil mm.!

Wayne

- hvis han ikke blandede sig.

Det har han måske haft lyst til før - men ikke gjort fordi det ville lyde lidt bittert, da han ikke selv fik forlænget sin licens til at dræbe.

Det gør det stadig.

Spectre er ikke den bedste Bondfilm - og det er heller ikke den værste. Det samme kan man generelt sige om de Bondfilm Brosnan var med i.

Simon

Spectre er stadig bedre end Die Another Day og The World Is Not Enough, så Brosnan har ikke noget godt udgangspunkt at kritisere fra.

CINEMANDRUP

Jeg kunne ret godt lide at historien var simpel, så her er jeg lidt uenig, men hvis du har en simpel historie, må filmen ikke være for lang og det følte jeg den var. Nogle scener blev trukket i langdrag og det fungerede bare ikke. Når man tænker: Her burde de have klippet, så er det fordi det er for langt.

Men Brosnan skal i den grad passe på med at pege fingre. Han har også sine gode og specielt sine dårlige Bond film. Behøves Die Another Day at nævnes overhovedet, som bringer noget at det dårligste CGI på banen overhovedet og så en historie som bare ikke fungerede.

Maria

"Spectre" var min første bondfilm hvor jeg rent faktisk så den fra start til slut, tvunget af det faktum at jeg har betalt penge for at se den og aldrig forlader en biografsal uanset hvor ringe filmen er. ;) Havde det været en gratis forestilling, var jeg nok faldet i søvn - jeg var tæt på!

Der kunne snildt barberes 30 minutter af filmen og plot var der dælme ikke meget af. Jeg kan godt forstå at selv Daniel Craig har udtalt at han ikke gider lave flere Bond film. Actionscenerne var dog ganske fine, men enhver film med et stort budget kan efterhånden lave solidt og overbevisende CGI og stuntscener, så plottet er nødt til at følge med på samme niveau.

Måske jeg en dag ser "Skyfall" som skulle være den bedste Craig-Bond film, men ellers tror jeg at min Bond erfaring kommer til at begrænse sig til 10 minutter her og der af et par enkelte gamle Bond-film og så "Spectre". ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Dejligt jeg ikke er den eneste, der føler the need, the need for Speed :-)

KH Stine
kino.dk

4 timer siden
Stine Teglgaard

Jeg har set filmen. Og det er til en komedie. Selvom den også har action, vold og drama ind over.
MVH Stine
kino.dk

6 timer siden
Camilla

Kunne ikke være mere enig med denne anmeldelse!

9 timer siden
Lasse

Underholdende og lærerig klip af nogle glade biografgængere.

20 timer siden
Loneuser/512689
Loneuser/512689

Jeg synes netop James McAvoy er en rigtig god skuespiller, blandt andet i Spilt og Glass. Trailer er virkelig god.

1 dag siden

Aktive debatter