Cookie- og Privatlivspolitik
Miniteaser for Alice i Eventyrland 2

Miniteaser for Alice i Eventyrland 2

Bag spejlet

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

En mikroskopisk teaser til Alice Through the Looking Glass (på dansk 'Alice i Eventyrland: Bag spejlet') er kommet online.

Dagens godbid afslører ikke meget, men for fans af den første film, er der muligvis noget at hente.

Alice in Wonderland-fortsættelsen foregår fem år efter turen ned i kaninhullet. Den unge kvinde vender denne gang tilbage til det magiske univers for at redde sin ven, The Mad Hatter, der er blevet endnu mere gal, gråhåret... og nu også ond.

Johnny Depp, Mia Wasikowska, Anne Hathaway og Helena Bonham Carter vender alle tilbage, mens Sacha Baron Cohen er tilføjet rollelisten, og Tim Burton er erstattet af Muppet-instruktøren James Robin.

Alice i Eventyrland: Bag spejlet får dansk premiere den 26. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Alice Through The Looking Glass afslører dog ikke væsenligt meget, men det er da en fin lille smagsprøve vi får os. Og det ser fint ud jeg glæder mig til en fuld trailer forhåbenligt snart, jeg elsker 1'eren så er spændt på denne her jeg er glad for at se at castingen er det samme fra 1'eren. Aelvom nogle nye hoveder er tilføjet til filmen + jeg glæder mig til The Jungle Book live action udgaven April 2016! samt Alice Through The Looking Glass Maj ;)

Jacob

Med det hav af live-action udgaver som dukker op i de her år, så synes jeg stadigvæk at fortsættelsen til 'Alice i Eventyrland' nu bare virker til at være en blandt mange.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.