Cookie- og Privatlivspolitik
Første kig på ny Harry Potter-film

Første kig på ny Harry Potter-film

Logo til Fantastic Beasts 

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

En officiel Twitter-side for den kommende Harry Potter-film, Fantastic Beasts and Where to Find Them, er i dag blevet lanceret sammen med det første levende tegn fra filmen - et titellogo.

Handlingen foregår ca. 70 år før de foregående film, men er ikke en direkte prequel. Alligevel emmer logoet af det eventyrlige Potter-univers, vi alle savner.

Fantastic Beasts and where to find Them

Oscar-vinderen Eddie Redmayne skal spille hovedrollen som Newt Scamander - den fiktive forfatter bag en håndbog om magiske væsner. Han får selskab af folk som Colin Farrell, Jon Voight og Katherine Waterstone.

Potter-veteranen David Yates skal instruere, og J.K. Rowlings har skrevet manuskriptet til filmen, der er den første i en planlagt trilogi.

Fantastic Beasts and Where to Find Them får dansk premiere den 17. november 2016, mens de to fortsættelser forventes at udkomme i november 2018 og 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Siff

Den skal man da klart se ;O)

:-)user/328480

Er selv en stoor Harry Potter-fan og kan ikke se nogen mening i at skulle lave en ny film, men Harry Potter er vel Harry Potter og den skal selvfølgelig have en chance.

Jacob

Folkene bag har alle de rigtige forudsætninger, og den bliver et af de helt store trækplastre næste efterår :-)

Antaeus

Hvis de kan matche Harry Potter filmene så er det en super god nyhed. Og oven i købet i en trilogi. Harry Potter universet er fantastisk så des mere des bedre så længe kvaliteten er høj.

Men titlen er virkelig kedelig, der kunne de have været langt mere kreative. Det lyder nærmest som en dokumentar film.

Metteuser/167359

altså titlen stammer jo trods alt fra en af de skolebøger fra Hogwarts af, desuden kunne det da være meget sjovt, hvis det var lavet som en dokumentar:)

Rebekka

Netop! Det bliver spændende at se, hvad den danske titel bliver (hvis de laver en), da Lützen har brugt 2 forskellige titler i selve HP-bøgerne og vist nok udgiver oversættelsen af selve bogen under en tredje.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

7 timer siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

1 dag siden
Anna

ahhahahaah crapique!

1 dag siden
bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

1 dag siden

Aktive debatter