Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede fra Wonder Woman

Første billede fra Wonder Woman

75 år undervejs

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Gal Gadot, der skal spille DC Comics' mest ikoniske superheltinde i solofilmen om Wonder Woman, har delt det første billede fra filmen på Twitter.

Billedet viser den israelske skuespillerinde i kappe og med tegneseriekarakterens letgenkendelige armbånd og krans. Teksten lyder: "Almost 75 years in the making... #WonderWoman is underway"

Altså, det har taget næsten 75 år, før en filmversion af den kvindelige superhelt skulle se dagens lys.

Udover billedet er rollelisten også offentliggjort. Vi vidste allerede, at Chris Pine skal spille Wonder Womans udkårne, Steve Trevor, men derudover er følgende at finde i filmen:

Robin Wright (tv-serien 'House of Cards'), David Thewlis (Harry Potter-filmene), Danny Huston (Clash of the Titans), Ewan Bremner (Snowpiercer), Elena Anaya (Huden jeg bor i) og Lucy Davis (Shaun of the Dead).

Dermed kan vi lidt skuffende konstatere, at Nicole Kidman ikke er med i filmen på trods af rygtet om en rolle til Moulin Rouge!-stjernen

Patty Jenkins står for instruktionen, og indtil nu er der ingen detaljer om plottet. Inden filmen får premiere i 2017, kan man opleve Gal Gadot som Amazone-krigeren i Batman v Superman: Dawn of Justice.

Wonder Woman får premiere den 29. juni 2017.

Wonder Woman

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Har virkelig set frem til denne film, da jeg håber at vi for første gang ser en heltindefilm, som rent faktisk er noget værd....men castingen af Gal Gadot er HELt forkert! :o
Ved godt de ikke altid skal ligne 100 procent, men Gal ligner SLET ikke Wonder Women! Hun ligner en indisk barbie, som har fået lidt armbånd på. Der er intet "tough" over Gal Gadot, så derfor kommer filmen til at virke plat, og kommer dermed til at floppe...ØV!

Håbede virkelig at Angie Harmon ville få rollen, da hun er meget mere badass, og faktisk ligner Wonder Women :/

Rizzo

Gadot er alt for skrøbelig at se på, hun vil ikke kunne overbevise mig om at hun har overmenneskelige kræfter. Da de først annoncerede at hun skulle have rollen så tænkte jeg at hun nok ville træne intenst op til men det er desværre ikke tilfældet.
Selv ville jeg have forslået Jaimie Alexander - som blandt andet er kendt for rollen som Sif i Thor.

Jacob

Den skal overordnet handle om at Wonder Women sammen Steve Trevor skal forhindrer troldkvinden Circe, og den græske krigsgud Ares i at starte 3. Verdenskrig. Hun har tidligere stoppet Ares under 1. Verdenskrig, hvilket vil blive nævnt. Det mest interessante er at det bliver en slags prequel, da den foregår før 'Dawn of Justice', og formentlig også 'Man of Steel'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.