Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede fra Fantastic Beasts

Første billede fra Fantastic Beasts

Eddie Redmayne som Newt Scamander

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

I går aftes kunne vi præsentere logoet fra den kommende Harry Potter-spin-off, Fantastic Beasts and Where to Find Them, og nu er det første egentlige billede fra filmen online.

Entertainment Weekly præsenterer Eddie Redmayne i fuld flor som magizoologen Newt Scamander, der 70 år før Harry Potters eventyr forsøger at indsamle information om alverdens magiske væsner.

Billedet er fra forsiden af den nyeste udgave af EW og derfor næppe inkluderet i filmen, men giver et fornemt indtryk af filmens stil, der til fulde ser ud til at leve op til Harry Potter-serien.

Filmen har samtidig fået en dansk titel, der bliver 'Fantastiske skabninger... og hvor de findes'.

Fantastiske skabninger... og hvor de findes får dansk premiere den 17. november 2016.

Entertainment Weekly

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Inge Sass

Jeg er spændt på den nye film, men syntes faktisk at Potter bøgerne er bedre end filmene.

Anne Kathrine

Jeg har været lidt oppe at køre over Fantastic Beasts siden filmene blev annonceret! Jeg tror det jeg er mest spændt på er, at jeg i modsætning til Harry Potter filmene ikke kender historien på forhånd - og det giver en langt bedre mulighed for at leve sig ind i filmene og virkelig opleve dem! Jeg kan slet ikke vente til næste år!! :D

Mikkel Poulsen

Jaa efter nu 7 Harry Potter bøger og 8 film blev til mange års barndomsminder vi alle sammen ville huske forever!! Indtil nyheden kom fra J.K Rowling om at denne her prequel Fantastic Beasts And Where To Find Them skulle laves til film og endda 3 film en trilogi som får 2 års mellemrum hver film 2016 2018 og den 3 og sidste del i 2020!! jeg tør vædde min gammel hat på at manden bag Harry Potter 5-8 næppe ville skuffe os Harry Potter fan når han står bag roret til denne her trilogi og at den er fyldt med 3 gode skuespillere skulle det ikke gå skævt!! men hold kæft hvor vi savner denne troldmands verden og Harry Potter og alle de andre figur! jeg giver denne her en chance og ser om den kan levere varen!!!

Jacob

Jeg mener ikke man bør drage for mange sammenligninger imellem Harry Potter og Newt Scamander, for Eddie Redmayne skal have en fair chance til at viderefører universet, og det vigtigste er om de kan bevarer den rette stemning, men samtidig også kan forny tingene. Jeg glæder mig uanset hvad til at vende tilbage :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gertuser/903211
Gertuser/903211

Må tilslutte mig pearl necklace scenen - den er pinlig på et niveau, som kun Casper og Frank kan nå:)

0 sek. siden
Bukselak

denne scene er meget mere pinlig end de forslåede, altså gå nu planken ud og nævn alle de værste scener, istedet for blot 5 styks.

8 minutter siden
karinuser/413608
karinuser/413608

Nr 1 er da bare så pinlig, især da Frank så siger: troede da det var dig Mia

9 minutter siden
nillemus77user/697485
nillemus77user/697485

Som de fleste så er nr. 1. den mest pinligste...var ved at tisse i bukserne af grin og samtidig krummede jeg tærer over Frank :-)

15 minutter siden
Allanuser/30562
Allanuser/30562

Klart mest pinligt at lave en perlekæde på sviger...!
Det sker ikke så tit.

23 minutter siden

Aktive debatter